Vechea gardă visează frumos: „Putem face iar performanță!”

Mihai Andries 24 Jun. 2013, 12:30 Stiri
Vechea gardă visează frumos:** „Putem face iar performanță!

Cornel Nădăban (foto, în roșu) și Bogdan Iambor, care au trăit vremurile diviziei secunde la Ineu alături de Georgiu, Pașcalău și Sabău (plus antrenorul Abrudean, jucător atunci), s-au arătat entuziaști la ce poate urma.

„Mă bucur foarte mult că am promovat, cu acest gând am și venit acasă. Sunt aici oameni care vor fotbal, avem un antrenor preocupat, putem face iar performanță”, a punctat Nădăban. Căpitanul arădenilor în meciul de la Alba Iulia a tras serios de el să-și ajute echipa în meciul cu bihorenii de la Paleu. „Am avut problema cu întinderea, după 55 de minute am fost foarte obosit. Dar mă bucur mult că am putut pune umărul la promovare”, a zis mijlocașul.

„Ciochi” Iambor a interpretat din nou cu succes rolul regizorului în trupa ineuană. „Am avut noroc că am marcat chiar la sfârșitul primei reprize. Adversarii au aliniat o echipă bună, dar eu zic că am fost peste ei, clar am avut experiența în avantajul nostru. Dacă vor fi bani, tot ce  e posibil să trăim vremuri și mai frumoase, eu, unul, mi-aș dori să mai pot juca încă o dată la Ineu în Divizia B!”, a mărturisit tehnicul mijlocaș.

Adversar al alb-albaștrilor în timpurile Tricotajelor, Marian Nicolau (juca atunci la Gaz Metan Mediaș) spune și el că și-ar dori ca lucrurile să meargă în ascensiune. „Chiar mi-a priit echipa aceasta. Suntem omogeni, avem un antrenor bun și băieți de treabă în lot, dacă voi avea ofertă, sigur că doresc să rămân și pe mai departe la Ineu”, a punctat „Nae”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 24 Jun. 2013, 12:30 Stiri
Pe aceeași temă