Valentin Sinescu: „Vreau să-mi relansez cariera”

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 08:49 Stiri
Valentin Sinescu:** „Vreau să-mi relansez cariera

După o pauză de aproape două luni și jumătate, mâine se va relua returul și la Liga a III-a de fotbal. SCM Argeșul Pitești va începe partea secundă a campionatului cu un joc pe propriul teren împotriva celor de la Conpet Ploiești, ocupanta locului 7, echipă care va încerca să intre în play-off. Formația de fotbal a Primăriei Pitești va fi condusă de Valentin Sinescu, care va debuta astfel pe banca tehnică a alb-violeților. 

La prima întâlnire cu presa din noul an, fostul tehnician al celor de la Astra Giurgiu a vorbit despre motivele care l-au făcut să vină la echipa din Trivale, dar și despre o­biectivele pe care le are.

„Colegii mei au făcut o treabă bună și eu doar completez echipa care era deja formată aici. Nu am dat pe nimeni afară și sunt convins că cei doi antrenori cu care voi lucra aici vor a­junge peste cîțiva ani tehnicieni cu nume în fotbalul românesc. Obiectivul este pro­movarea în Liga a II-a și vă asigur că voi face tot posibilul ce ține de mine pentru a reuși acest lucru. Am acceptat oferta de la Pitești deoarece vreau să îmi relansez ca­riera de antrenor, după episodul Astra. Du­pă despărțirea de ei, am plecat de jos, de la FCM Câmpina, cu care am reușit să promovez și cu care am ajuns în play-off. Oamenii de acolo, cu care am rămas în relații foarte bune, au fost realiști și mi-au spus că mai mult de-atât nu pot face. Pi­teștiul a început o etapă pentru redre­sa­rea fotbalului și am acceptat să vin întrucât îmi plac provocările. Nu sunt omul care refuză, iar apoi să regrete că nu a în­cercat. Vă asigur încă de pe acum că SCM va fi o echipă disciplinată, pentru că în turul campionatului echipa a fost pe lo­cul 2 la cartonașe galbene încasate. Vom încerca să practicăm un joc bazat pe o construcție elaborată, care să ducă și la rezultatele pe care le dorim cu toții. Ne vom bate pentru îndeplinirea obiectivului cu cei de la Chin­dia și Fortuna Câmpina. Din punctul meu de vedere, Fortuna stă foarte bine la ca­pi­tolul forță, deoarece a adus jucători de la Dinamo și Oțelul Ga­lați. Nu trebuie ne­glijate nici fosta mea echipă, FCM Câm­pina, care a făcut o campanie bună de trans­feruri, dar nici Za­gonul și Bradu, care sunt echipe redutabile pe propriul teren”, a spus Sinescu.

Sursa: Curierul Zilei
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 08:49 Stiri
Pe aceeași temă