Neaga are gânduri mari la SCM Argeș: „Vreau să fac un lot puternic cu care să nu am nicio emoție la Liga 3”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2015, 16:34 Liga 3
Neaga are gânduri mari la SCM Argeș:**

Antrenorul Adrian Neaga vrea să facă la Pitești o echipă puternică cu care să defi­le­ze în Liga a III-a, iar la sfârșitul sezonului să promoveze în eșalonul secund. Tehni­ci­anul spune într-un interviu acordat ziarului Curierul zilei că mai așteaptă și alți jucători de valoare cu care să întărească echipa SCM Argeș Pitești. Fostul stelist a fost prezentat oficial miercuri pe banca grupării din Trivale, după ce luni seară a dat startul pregătirii pentru noul campionat.

– Care sunt concluziile după primul antrenament?
– Mă bucur că am revenit acasă, la Pitești, și vreau să le mulțumesc, în primul rând, factorilor locali care au avut încredere în mine și m-au numit antrenor la SCM Pitești. A fost un antrenament mai mult de reacomodare la efort, însă, de săptămâna viitoare, antrenamentele se vor intensifica.

– Au fost mulți jucători cu experiență la reunirea lotului…
– Așa cum am spus încă de când am fost instalat în această funcție, vreau să fac un lot puternic cu care să nu am nicio emoție la Liga a III-a. Sunt fotbaliști cu experiență, care au jucat la ligile I și a II-a, pe care vreau să pun bază pe ei și când vom promova în Liga a II-a.

– Ești mulțumit de condițiile de pregătire?
– Da. Baza de pregătire se prezintă în condiții bune și oferă condiții pentru a face performan­ță. În următoarea perioadă, mai aștept și alți jucători de valoare pentru a forma un lot puternic, așa cum îl doresc eu.


 

„Promovarea este un obiectiv pe care eu mi-l asum în totalitate, iar dacă nu se va reuși, voi răs­punde pentru el. Nu este foarte important că eu sunt antrenorul e­­­chipei SCM Pitești, oricine putea fi în locul meu, contează foarte mult ce vom face de acum înainte. Pentru că trebuie să readucem fotbalul cu gust de eșalon superior în acest județ”, a spus Neaga la conferința de presă.

„Mai aștept câteva nume. Am discutat în această dimineață cu Mirel Rădoi, antrenorul echipei Steaua, despre probabilitatea de a-mi trimite un jucător. Mi-a spus că, până nu definitivează lotul, nu-mi garantează nimic. Pot spune că aștept în zilele următoare un jucător de la Academica Gheorghe Hagi”, a declarat Adrian Neaga.


 

Lotul prezent la reunire:

Portari: Alexandru Iordan, Andrei Udeanu, Oprican;
Jucători de câmp: Delcea, Alexe, Albu, David, Mihai Stancu, Cătălin Barbu, Ion, Preda, Trusescu, Bărîcă, Alin Popescu, Cosmin Popescu, Adelin Voinescu, Beuran, Coșereanu, Avram, Claudiu Ionescu, Adrian Voicu, Monel Cîrstoiu, Silviu Pîslaru, Iulian Vladu, Dan Săndulescu.

Staff-ul tehnic de la SCM Argeș:

Antrenor principal: Adrian Neaga.
Antrenori secunzi: Adrian Dulcea, Remus Bărbărie.
Antrenor de portari: Sabin Ciurea.

Marius ANGHEL 10 Jul. 2015, 16:34 Liga 3
Pe aceeași temă