Prezentarea lui Neaga la echipa Piteștiului a fost amânată cu o săptămână. Edilul a spus de ce nu s-a continuat cu Dulcea în funcția de principal

Marius ANGHEL 02 Jul. 2015, 16:28 Stiri
Prezentarea lui Neaga la echipa Piteștiului a fost amânată cu o săptămână.** Edilul a spus de ce nu s-a continuat cu Dulcea în funcția de principal

Prezentarea lui Adrian Neaga ca noul antrenor al echipei SCM Argeș Pitești a fost amânată cu o săptămână. Programată inițial pentru această miercuri, întâlnirea presei cu tânărul tehnician nu a mai avut loc, deoarece acesta a fost ocupat la București cu treburi importante. Totuși, primarul interimar al Piteștiului, Cornel Ionică, a anunțat că Neaga a semnat contractul cu gruparea din Liga 3.

„L-am numit pe Neaga în această funcție pentru că este un fotbalist cunoscut, un antrenor inimos, dornic să facă performanță. Știm că este un antrenor tânăr care a venit cu dorința fermă de a promova echipa. Are relații și la nivelul FRF, ceea ce contează foarte mult. Noi vom asigura finanțarea și să sperăm că și rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Vom pune la dispoziția echipei toate condițiile. Vom asigura finanțarea în condițiile optime și vom plăti și restanțele financiare pe care le avem față de jucători”, a spus Ionică la conferința de presă săptămânală, citat de curier.ro.

„Dulcea a fost o soluție la un moment dat”

Întrebat de ce s-a mers pe opțiunea Neaga, deși Dulcea a avut rezultate bune la SCM, edilul a declarat: „Neaga va colabora cu Adrian Dulcea, care a fost o soluție după plecarea lui Sinescu. Vreau să se înțeleagă un lucru. Adrian Dulcea nu a fost numit antrenor principal, el a rămas în acest post după ce a plecat Sinescu. Dulcea a fost o soluție la un moment dat, una care nu a dus nicăieri. Este adevărat, au fost și rezultate bune pentru SCM Pitești, în sezonul trecut, nimeni nu contestă acest lucru!”.

Prezentarea staff-ului tehnic cu care echipa de fotbal finanțată de autoritățile locale va începe noul sezon din Liga 3 va avea loc miercuri, de la ora 13, la conferința de presă a Primăriei Pitești.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2015, 16:28 Stiri
Pe aceeași temă