Valentin Sinescu, aut de la CSM Sighetu Marmației. Maramureșenii și-au numit un nou antrenor, care în 2015 a fost în Liga 2

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 15:14 Stiri

Una dintre principalele favorite la promovarea din Seria a V-a a Ligii 3, CSM Sighetu Marmației, a rămas fără antrenor principal cu două săptămâni înaintea primului meci oficial din 2016. Luni, 29 februarie, Valentin Sinescu și-a reziliat contractul de comun acord cu reprezentanții clubului de la poalele Solovanului, anunță maramedia.ro.

După o iarnă plină de transferuri și planuri pentru promovarea în Liga 2, CSM Sighetu Marmației a luat o decizie drastică și s-a despărțit de antrenorul pe care l-a avut în ultimele patru luni. După doar trei meciuri oficiale pe banca maramureșenilor (1-1 cu Industria Galda, 1-1 cu Luceafărul Oradea și 3-0 cu FC Zalău), ploieșteanul Valentin Sinescu a acceptat rezilierea contractului, locul său urmând a fi luat de fostul antrenor al lui „U” Cluj, Marius Popescu (foto mic).

CSM Sighetu Marmației trece astfel sub comanda unui al treilea antrenor în acest sezon în speranța că la finalul campionatului nu va mai rata obiectivul și va promova în Liga 2. Marius Popescu îi va lua locul lui Valentin Sinescu, care la rândul său îl schimbase din funcție pe Dan Dobai.

„Începând de astăzi (n.r. – 1 martie), CSM Sighet are un nou antrenor. Este vorba despre Marius Popescu, fostul tehnician al formațiilor FC Botoșani și U Cluj. Îi urăm bun venit și sperăm ca la finalul sezonului să ne bucurăm împreună de accederea în eșalonul secund. HAI CSM SIGHET!”, au anunțat conducătorii clubului din Sighetu Marmației pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Primul meci oficial din retur pentru maramureșeni nu va avea însă loc la finalul acestei săptămâni, așa cum joacă toate colegele de seriei, ci abia runda viitoare. Luceafărul Bălan, adversarul pe care urma să-l întâlnească sâmbătă s-a retras din campionat, astfel că va câștiga cu 3-0 la „masa verde”. Următorul meci îl au programat împotriva celor de la Avântul Reghin, în deplasare.

În acest moment, înaintea startului returului, SCM Sighetu Marmației se află pe locul 5 în Seria a V-a, cu 26 de puncte, cu cinci mai puține față de liderul Avântul Reghin.


 

Altfel, în această iarnă CSM a transferat nu mai puțin de 15 jucători: Radu (portar Poli Timișoara), Gordin (Delta Dobrogea Tulcea), Ferariu (Rapid CFR Suceava), Urs (FCM Baia Mare), Groza (Ardealul Cluj), Cârstoiu (FC Caransebeș), Onyeka (Cehia, liga a doua), Brian Lemac (Italia, ligă inferioară), M. Pop (Delta Dobrogea Tulcea), Seny (Franța, Liga a V-a), Chiacu (Concordia Chiajna), Jianu (Delta Dobrogea Tulcea), Cosmin Goia (Vietnam, liga 1), Lima Do Santos (FC Eindhoveen, liga a doua Olanda) și Sorin Răducu (FC Caransebeș).

La capitolul plecări, sighetenii s-au despărțit de portarul Răzvan Began, Marius Pistol, Florin Fizeșan, Olimpiu Bucur, Daniel Brumă, Ionuț Țîrlea, dar și de directorul sportiv Sergiu Bodea, plecat la Luceafărul Oradea, în locul său fiind cooptat Aurelian Băbuțan.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 15:14 Stiri
Pe aceeași temă