Vacanță cu buzunarele goale pentru jucătorii lui FC Hunedoara!

Marius ANGHEL 25 Jun. 2013, 16:47 Stiri
Vacanță cu buzunarele goale** pentru jucătorii lui FC Hunedoara!

Fapt fără precedent în ultimul an la FC Hunedoara! Ieri, cu o săptămână înaintea demarării pregătirilor pentru sezonul 2013-2014 jucătorii hunedoreni încă nu își încasaseră toate drepturile salariile ce li se cuveneau pentru sezonul 2012-2013!

Mai precis, căpitanul Daniel Ambruș, și colegii săi încă nu primiseră un salariu și jumătate – sume aferente lunilor mai și aprilie – dar nici două prime de joc – 800 lei -pentru ultimele victorii din campionatul trecut: cu Plimob Sighetu Marmație (scor 7-0, în 3 mai) și SSP Cluj Napoca (4-2, în 24 mai).

Liniște surdă

Dernajați de situație – mulți dintre ei și-au contramandat vacanțele – fotbaliștii de la FC Hunedoara spun că nu au îndrăznit să ceară vreo explicație principalului finanțator al clubului, Alina State însă, nici oficialul nu s-a grăbit să îi liniștească în vreun fel. „Nu mi-am primit salariul de aproape două luni. Nu știu din ce motiv nu ne-am primit bani până acum. Nimeni din conducerea clubului nu ne-a comunicat nimic. Este o situație neplăcută”, a spus atacantul Ionuț Radu.

Nici presa n-a reușit să afle cărui fapt se datorează starea existentă la FC Hunedoara acum. Președintele Consiliului Director al FC Hunedoara, Alina State nu a răspuns la telefon ieri.

Dacă jucătorii hunedoreni mai speră că își vor încasa salariile restante se pare că membrii staff-ului tehnic cu care FC Hunedoara a ratat rușinos promovarea campionatul trecut – locul 2 cu 53 de puncte în Seria a V-a – format din ex-antrenorul principal, Marius Opric, secundul acestuia, Daniel Dăscălescu și preparatorul fizic Ștefan Beregszaszy se pare că nu vor mai primi vreun ban pentru munca depusă în finalul campionatul trecut. Mai mult, cei trei au fost demiși de Alina State.

FC Hunedoara va începe pregătirile pe 1 iulie.

Articol scris de Sami Tamaș (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL 25 Jun. 2013, 16:47 Stiri
Pe aceeași temă