Urican: „Felicitări, Sănătatea!”

12 Sep. 2012, 01:00 Stiri
Urican:

Ecourile partidei de vineri dintre Sănătatea Cluj și Unirea Dej, disputată pe Cluj Arena și încheiată cu victoria oaspeților în minutele de prelungire nu s-au stins încă. Acum că euforia succesului a trecut, antrenorul Unirii Dej, Ciprian Urican a ținut să le mulțumească clujenilor pentru efortul organizatoric depus.

„Felicitări responsabililor de la Săƒnăƒtatea Cluj pentru ideea de a disputa partida pe Cluj Arena, dar și pentru organizarea în sine. Cred că toată lumea a avut de cîștigat în urma acestui spectacol: cluburile, jucătorii, suporterii celor două echipe. În plus, apariția frumoasei galerii a lui „ÂœU” Cluj, mi-a amintit de atmosfera primei ligi.” a declarat Urican.

„M-a bucurat victoria echipei mele, deși, chiar dacă am meritat-o avînd o posesie mai bună și mai multe situații de gol, se datorează mult șansei. După ratarea penaltyului nostru din minutul 90, gazdele au avut două situații uriașe, iar noi am marcat în ultimele secunde ale partidei. Asta înseamnă și noroc. Sper că aceste puncte vor da încredere echipei mele pentru a ne dezvolta în continuare. Obiectivul meu la această echipă este de a perfecționa și valorifica la nivelul primelor două ligi pe tinerii jucători pe care îi am la dispoziție. Și vă asigur că, fotbaliști ca Rareș Stan, Găbruș, Dobrău, Rus, Faur sau portarul Szekely nu vor mai evolua la acest nivel anul viitor” a încheiat tehnicianul Dejului

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

12 Sep. 2012, 01:00 Stiri
Pe aceeași temă