Urban Titu – Conpet, meci amânat din cauza absenței arbitrilor

Marian Dima, Mihai Andries 09 May. 2014, 17:33 Stiri
Urban Titu - Conpet,** meci amânat din cauza absenței arbitrilor

UPDATE: Meciul a început la 18:30, cu o brigadă din Pitești, condusă la centru de Robert Avram.

Totuși rămâne întrebarea logică: de ce nimeni de la cele două cluburi nu a verificat pe siteul federației și pe cel al CCA în ce zi și la ce oră se joacă meciul, în condițiile în care informațiile sunt afișate acolo de joi. În mod clar, toată această tevatură nu ar mai fi avut loc și eroarea ar fi fost reparată în timp util, chiar și dacă se descoperea în această dimineață


Sezonul 2013-2014 promite să fie unul care va rămâne în istorie pentru toate problemele apărute atât din cauza schimbării sistemului competițional, dar și a problemelor organizatorice existente. Ultima năzbâtie s-a întâmplat azi la Titu, acolo unde Urban Titu ar fi trebuit să se dueleze cu Conpet Ploiești de la ora 18. Sau cel puțin așa știau cele două echipe, pentru că pe siteul de competiții al FRF, dar și pe cel al CCA apare că meciul se va juca mâine.

În aceste condiții, nu mică le-a fost mirarea jucătorilor și oficialilor celor două echipe din seria a VI-a eșalonului terț să vadă că la stadion nu s-a prezentat măcar unul dintre cei trei arbitri desemnați să oficieze meciul, adică centralul Tudor Andrei Zaharia și asistenții Ionuț Jenel Dimache (ambii din Slobozia) și Silviu Brândușa (Călărași).

Ca atare, s-a vorbit la federație și li s-a promis găsirea unei soluții cât mai rapide pentru această problemă de comunicare. Lucru care s-a și întâmplat, prin trimiterea unei brigăzi din Pitești, confom informațiilor pe care le avem la această oră, așa că meciul va începe cu o scurtă întârziere.

Și dacă vă întrebați firesc, de ce cluburile s-au prezentat azi la meci și nu mâine, răspunsul e simplu. Urban Titu și-a jucat mereu meciurile de acasă vineri și nu a făcut cerere la începutul sezonului să joace sâmbăta, așa cum prevede regulamentul, așa că nu avea niciun motiv să joace mâine.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marian DIMA

Marian Dima, Mihai Andries 09 May. 2014, 17:33 Stiri
Pe aceeași temă