Unirea Valea lui Mihai nu se mai înscrie în noul sezon al Ligii a III-a

17 Jul. 2012, 14:42 Stiri
Unirea Valea lui Mihai** nu se mai înscrie în noul sezon al Ligii a III-a

Deși și-a obținut pe teren dreptul de a evolua și în ediția următoare de campionat în Liga a III-a la fotbal, formația bihoreană Unirea Valea lui Mihai nu se va mai înscrie în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.

Motivul îl reprezintă lipsa susținerii financiare din partea autorităților locale. „Am vorbit cu domnul primar și ne-a zis că nu poate să ne mai asigure condițiile pentru a participa în Liga a III-a”, a declarat președintele Fele Attila.

Fele Attila susține că a fost și anunțată Federația Română de Fotbal despre renunțarea la locul în Liga a III-a.

În altă ordine de idei, se intenționează schimbul de locuri cu echipa Crișul Sântandrei, care ar urma astfel să preia poziția din Liga a III-a a celor de la Valea lui Mihai, în timp ce formația din nordul județului ar urma să evolueze în Liga a IV-a.

Măsura ar fi mulțumitoare pentru ambele părți, în condițiile în care nici cei de la Valea lui Mihai nu ar mai fi nevoiți să reînceapă din Liga a V-a, ci să evolueze deja în cea de-a IV-a. O condiție pentru această mutare ar fi însă ca echipa din Sântandrei să poarte și titulatura celor de la Unirea.

În cazul în care oficialii de la Valea lui Mihai vor renunța la pretențiile financiare pentru această mutare și se vor mulțumi doar cu avantajul de a juca în Liga a IV-a și nu în cea de-a V-a, cum prevede regulamentul, atunci sunt șanse ca această rocadă se fie efectuată, după cum susțin surse din partea echipei Crișul.

După declarația președintelui Attila Fele, la Valea lui Mihai se va forma o echipă doar din jucători localnici. De altfel, la reunirea de săptămâna trecută a lotului formației nu au mai fost chemați jucători care sunt din afara localității.

Sursa: Bihoreanul

Foto: satumaresport.ro

17 Jul. 2012, 14:42 Stiri
Pe aceeași temă