Unirea Florești, ex-Arieșul, joacă azi la Mediaș

02 Mar. 2012, 10:46 Stiri
Unirea Florești, ex-Arieșul,** joacă azi la Mediaș
Unirea Florești este numele corect a echipei care începând cu sezonul de primăvară programat să înceapă la data de 16 – 17 februarie, o să-și dispute jocurile de pe teren propriu pe Municipalul turdean. O schimbare de nume se poate face doar la sfârșitul unui campionat, nicidecum în intervalul dintre tur și retur.
Mulți dintre confrații de breaslă s-au grăbit să-i de-a deja un nume (FCM Turda), noii echipe care se conturează pe malurile Arieșului, dar acest lucru va fi posibil numai după încheierea sezonului 2011 – 2012.
Conducerea tehnică a acestei echipe a hotărât ca vineri să dispute un joc de verificare în compania liderului seriei C 5, Gaz Metan II Mediaș. Partida se va disputa astazi, de la ora 12.00, pe terenul sintetic situat în apropierea stadionului unde își dispută jocurile prim divizionara cu același nume.
,,Sincer pe noi ne bucură faptul că a fost amânat debutul sezonului de primăvară, deoarece încă nu am reuși să cristalizăm o formulă clară de echipă. În perioada rămasă până la debutul returului, vom încerca să cristalizăm o formulă de start și să cosolidăm relațiile de joc, având în vedere că sunt foarte mulți jucători noi veniți, dar și să punem la punct o strategie clară în ceea ce privește Centru de Copii și Juniori de la Turda”, a declarat George Ciorceri, antrenor principal la Unirea Florești.
Articol scris de Ioan ARION
02 Mar. 2012, 10:46 Stiri
Pe aceeași temă