Un „Cap de Zmeu” nu i-a fost de ajuns lui Mihăescu

Mihai Andries 28 Sep. 2013, 00:15 Stiri

Promovarea lui Flavius Stoican la prima echipă a adus mai multe schimbări în lanț pe la Dinamo, care a permutat antrenori dintr-o parte în alta. Noul tehnician al liderului seriei a III-a a fost desemnat Iulian Mihăescu, însă debutul acestuia nu a fost unul fericit, pierzând meciul cu Balotești, scor 0-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Chiar dacă l-a avut în teren pe veteranul Cătălin Munteanu, revenit pe teren în meciul de Cupă cu Sănătatea, după o gravă accidentare care l-a ținut pe tușă aproape jumătate de an, Dinamo II a dezamăgit total, fiind departe de prestațiile din primele patru etape care au dus-o în fotoliul de lider.

Impotență ofensivă a dinamoviștilot

Cătălin Munteanu a făcut pereche pe mijloc cu inexistentul Hasanovic, în continuare dezamăgitor prin prestațiile sale, în timp ce o altă deziluzie a satelitului fost tânărul Balint. Cei doi au și rămas la cabine la pauză, fiind schimbați cu Ionuț Șerban și Stavilă. Nici Buia nu a fost în elementul său, iar pauza prelungită a lui Cătălin Munteanu s-a simțit în jocul mijlocașului, care nu a ieșit în evidență prea mult. În aceste condiții, tactica lui Mihăescu a fost ușor de contracarat de către Balotești. Mai mult, trebuie spus că cea mai mare ocazie a gazdelor a venit de abia în minutele de prelungire, atunci când șutul lui Jugaru a fost prins cu dificultate de Fulga.

Baloteștiul este noul lider al seriei

Ilfovenii au evoluat cu mult tupeu, ratând două șanse mari în prima repriză. Mai întâi, Nicușor Filip a încercat o execuție pretențioasă, încercând să îl surprindă pe portarul Manyur cu un șut lobat de la 35 de metri lateral stânga de lângă tușă, dar mingea s-a dus puțin peste poartă. Daniel Ene a ratat și el o mare ocazie de gol, cu o lovitură de cap care a trimis mingea cu capul tot peste transversală. După doar un sfert de oră din repriza secundă, Radu Cristea a dat lovitura cu un șut din mijlocul careului, marcând unicul gol al meciului. Cum Juventus a remizat pe teren propriu, fluierul de final al centralului Bogdan Anghelinei a adus Baloteștiul pe locul 1.

DINAMO II – CS BALOTEȘTI 0-1 (0-0) R. Cristea 61

Dinamo II: Manyur – Cazacu, Mardare, Diakhate, S. Filip – Tudorache (75 Dj. Camara), C. Munteanu (cpt.) (69 Jugaru), Hasanovic (46 I. Șerban), Al. Stan – Buia, V. Balint (46 Stavilă). Rezerve nefolosite: Muțiu – Dobroslavevici, R. Gabor. Antrenor Iulian Mihăescu

Balotești: Fulga – M. Dumitru, Flămânzeanu, Ardeleanu (c), N. Filip – L. Ion (88 Mande), Antoche – A. Dumitrescu (64 G. Crăciun), R. Cristea (74 Mihală), D. Ene (78 Funieru) – Păuna. Rezerve nefolosite: C. Tănase – I. Sandu, Găman. Antrenor Tudorel Dumitru

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 28 Sep. 2013, 00:15 Stiri
Pe aceeași temă