Turda a bătut incredibil pe Oșorhei, scor 4-0! „A fost o victorie cât un tub de oxigen”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 12:15 Stiri
Turda a bătut incredibil pe Oșorhei, scor 4-0!**

Pentru gruparea de pe malurile Arieșului au trebuit să treacă 13 etape din acest sezon ca să obțină prima victorie. La începutul pregătirilor pentru sezonul 2013 – 2014, obiectivul turdenilor era revenirea pe cea de-a doua scenă fotbalistică, dar evoluțiile avute și rezultatele obținute au trimis echipa la această oră pe poziția a 10-a clasamentului seriei C 5.

În partida împotriva celor din Oșorhei, tabela municipaslului turdean a înregistrat cel mai răsunător scor. Nici cei mai înfocați suporteri nu ar fi putut cel puțin să se gândească la un asemenea scor. Jocul a debutat cu gazdele în prim plan, care prin Adrian David (10) au trimis mingea la încheietura barelor spre vinclul stâng al porții oaspeților. Bihorenii au încercat să echilibreze situația pe dreptunghiul verde, dar pe când au crezut că au reușit a picat ca un trăsnet golul lui Paul Muntean (27). Din acel moment, turdenii au reușit să-și de-a drumul la joc au punctat încă . În partea secundă a jocului, în urma unei lovituri de colț Ștefan Popa „turnul de control” din central defensive turdene a majorat scorul la 4-0!

,,A fost o victorie cât un tub de oxigen pentru noi, dar din păcate nu ne prea ajută cu nimic, în condițiile în care nouă ne trebuie rezultate pozitive cu echipele din partea inferioară a clasamentului. Dacă în cele două jocuri rămase de disputant în această toamnă vom obține ceea ce ne-am propus, atunci victoria de astăzi o putem considera benefică”, a declarat la finalul jocului Cristian Ințe, președintele grupării turdene.

AFC Arieșul Turda – CS Oșorhei 4-0 (3-0)
P. Muntean (27), Adi Fertea (30), A. Boroștean (39), Șt. Popa (60)

Pampea (cpt),  (85 Vaida) – Ionescu, Șt. Popa, Tarcea, Paianu, David, Vigariu (79 V. Mocan), Muscă, P. Muntean (66 Siecoban), A. Boroștean, Ad. Fertea (87 M. Morar).
Avertismente: Boroștean (74), Fertea (80)

Hava – Pintea, S. Pop (cpt), D. Bogman, Arsene (75 Todea), Magda, Contor, Ember, Poiană (35 Ban), Cr. Andor (65 Ardelean), P. Achim.
Avertismente: Magda (38), Andor (63)

Arbitru: Alexandru Ioniță – Brașov

Articol și foto de Ion Mocan

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 12:15 Stiri
Pe aceeași temă