Tufiși, antrenor cu portarii la Petroșani! Echipa care i-a achiziționat în ultimele zile pe Florin Costea și Mihai Mincă face o mutare și în stafful tehnic

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 12:48 Stiri
Tufiși, antrenor cu portarii la Petroșani!** Echipa care i-a achiziționat în ultimele zile pe Florin Costea și Mihai Mincă face o mutare și în stafful tehnic

Robert Tufiși (41 de ani) a acceptat, marți, oferta clubului de Liga a 3-a ACS Șirineasa și va ocupa postul de antrenor cu portarii la liderul Seriei a 4-a.

Tufiși a ajuns de ieri la Petroșani și a participat la primul antrenament al echipei din Valea Jiului. Stafful tehnic al ACS Șirineasa este compus acum din Gabriel Mangalagiu (antrenor principal), Marin Tudorache (director tehnic), Damian Militaru (antrenor secund) și Robert Tufiși (antrenor cu portarii).

Vâlceanul a mai fost ofertat de același club și în primăvară, când echipa juca la Șirineasa, însă atunci a declinat.  

Clubul din Petroșani a dat zilele trecute două lovituri importante, aducându-i pe atacantul Florin Costea și portarul Mihai Mincă.

Pentru a merge la echipa care activează din vară la Petroșani, Tufiși a demisionat de la SCM Râmnicu Vâlcea, clubul finanțat de primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și unde îndeplinea tot rolul de antrenor cu portarii.

Tufiși a evoluat în carieră la FC Argeș, Farul Constanța, UTA, Rocar București, Gloria Bistrița, Forex Brașov și ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a apărat și anul trecut, la 40 de ani!

ACS Șirineasa e liderul detașat al Seriei a 4-a a Ligii 3, după 7 etape desfășurate în acest sezon având 19 puncte acumulate, cu cinci mai multe față de a doua clasată CS U Craiova 2. Sâmbătă, de la ora 15:00, joace pe teren propriu, pe stadionul Jiul din Petroșani, chiar cu CS U Craiova 2.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 12:48 Stiri
Pe aceeași temă