Tricolorul la un pas de promovarea în liga secundă

26 Apr. 2009, 09:57 Stiri

Gazdele au meritat victoria, dând dovadă de mult curaj, jucând deschis și cu mult curaj în fața liderului, ambele echipe arătând mult peste majoritatea echipelor din liga secundă. Un meci plăcut, cu multe faze de poartă, cele două echipe dând o lecție de fotbal multor echipe din acest eșalon.

 

Jocul a început practic de la  de la 0-1, arbitrul Sebastian Colțescu dictând penalty la o ținere reciprocă în careul gazdelor, Ispir executând perfect. Ploaia cu piatră își face apariția, însă gazdele reușesc să controleze jocul. După doar 20 de minute, Ghiță părăsește terenul fiind înlocuit de Dascalu, care începe să facă diferența pe flancul drept al atacului celor din Breaza, iar în minutul 25, portarul Constantin respinge greșit centrarea sa, mingea îl lovește în spate pe Vasilescu și intră în poartă. Scorul devine egal, dar la urmatoarea fază, gazdele se desprind prin același Andrei Vasilescu care reia cu capul un corner de pe dreapta executat de Dascalu. Finalul primei reprize îi găsește pe oaspeți în atac, Mărgineanu ratând din doi metri cu capul dintr-o centrare de pe partea stângă.

 

După pauză, meciul crește în intensitate, dar fazele clare nu și-au mai făcut apariția ușor pentru că fundașii brezeni și-au făcut bine temele și au știut cum să-și anihileze adversarii. În minutul 88, Zuluf reia în bară o centrare de pe partea stângă și gazdele au scăpat decisiv  pe contraatac prin Dascalu care și înscrie pentru 3-1 pentru Tricolorul Breaza, echipă care este tot mai aproape de promovarea în liga a doua.
 

 

La finalul pardidei, antrenorul secund al gazdelor Costin Plăvache a declarat:
“A fost un meci greu, cu o încărcătura mare pentru noi, mă bucur ca am câștigat. A fost o ținere reciprocă la penalty-ul din minutul 4, dar nu mai contează acum, suntem foarte mulțumiți. Astăzi am avut o apărare extraordinară, țin să felicit echipa și sper să nu mai facem nici un pas greșit până la finalul campionatului și implicit să reușim promovarea”.

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

26 Apr. 2009, 09:57 Stiri
Pe aceeași temă