Titu, povestea continuă!

26 Mar. 2012, 14:59 Stiri
Titu,** povestea continuă!

La Titu, un orășel de aproximativ 12.000 de suflete, se visează frumos. Și nu de vineri, ci de la finalul turului, când Urban s-a instalat pe prima poziție în seria C3.

Cu Brazi, Mihăescu (1) și Săndulescu (65) au înscris pentru o victorie importantă, Dumitrescu (24) salvând gazdele la penalty-ul executat de Minciună. Titu a controlat clar ostilitățile, lăsând impresia că poate urma Chindia în Liga a II-a. Doar că principala contracandidată la promovare nu mai e Chimia, ca în 2011, ci CS Buftea, formație pregătită – culmea – de Costel Pană, omul care reușea să câștige C3 în sezonul trecut.

Sigur, mai e mult până la finalul sezonului, fix zece meciuri de disputat, dar dâmbovițenii pot lua o opțiune serioasă pentru Liga a II-a peste o săptămână și jumătate, când e cu Buftea. Tot la Titu! Punctele se strâng cu o constanță nemaiîntâlnită până acum la echipa lui Nicu Croitoru.

„E o victorie extrem de importantă și destul de clar obținută. Diferența putea fi și mai mare”, vorbește tehnicianul, care și-a ispășit cu Brazi a doua etapă de suspendare după eliminarea de la Conpet.

Din păcate, doar 300 de spectatori au venit la derby-ul etapei în Liga a III-a. „Sincer, mă așteptam să vină mult mai multă lume. Am rămas puțin dezamăgit”, declară Croitoru.

„Chimia Brazi are obiectiv menținerea în Liga a III-a. Au plecat mulți jucători, nu putem vorbi de promovare” – Octavian Grigore, antrenor Chimia Brazi

32 puncte a strâns Urban Titu în C3

Articol scris de Ionuț MARIN

26 Mar. 2012, 14:59 Stiri
Pe aceeași temă