Timișorenii iau cu asalt ținutul „croat” din Caraș. ASU Poli vizează victoria și în returul cu Voința Lupac

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 15:46 Stiri

Sâmbătă, Lupacul devine principalul pol de interes pentru druckeri. Câștigătoare la o diferență categorică în turul barajului de promovare în Liga 3, scor 5-1, ASU Politehnica joacă mâine returul pe terenul localnicei Voința. Suporterii timișoreni vor cu această ocazie să sărbătorească cum se cuvine promovarea, iar alb-violeții din teren încearcă să le ofere nu numai această bucurie, ci inclusiv o nouă victorie.

Tehnicianul trupei de pe „Știința” spune că nu a schimbat regimul de pregătire în această perioadă. ASU Poli nu a intrat în cantonament special pentru dubla de baraj, iar Sorin Brîndescu are încredere că jucătorii săi sunt suficienți de maturi să nu se culce pe o ureche după scorul de săptămâna trecută. „Nu a fost nimic special, am făcut antrenamente normale, ca și până acum… Nu cred că a fost o euforie foarte mare, poate puțin după joc. Băieții conștientizează însă că mai e o manșă retur de jucat. Acum avem informații mai clare despre ei. Sper să nu ne surprindă cu ceva, în fotbal e posibil orice. Mai mult, poate îi surprindem noi, pentru că vrem să câștigăm și acest joc”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Sport9.ro.

Antrenorul lui ASU Poli nu are probleme mari de lot, singurul jucător a cărui prezență în Caraș e sub semnul întrebării e fundașul stânga Carol Taub, accidentat la un antrenament. În schimb, după partida tur Voința Lupac va fi forțată să facă sigur o modificare, experimentatul Răzvan Costachi fiind eliminat la penalty-ul obținut de Budur, în locul său urmează să reintre Gliguță, jucător care era suspendat în jocul tur. O delegație a lui ASU Poli a fost deja în comuna cărășeană pentru a oferi și informații legate de starea terenului. „A fost Zoli (n.r. Feher, team-managerul ASU Poli), terenul nu e așa mic, a văzut condițiile…”, a specificat Brîndescu.

Deplasare masivă alb-violetă

Ultrașii timișoreni sunt așteptați în număr mare la Lupac, comună aflată la zece kilometri distanță de Reșița. Suporterii se pot înscrie pentru a-și asigura un loc pentru deplasarea comună, cu autocarele, în această seară, între orele 19.30-20.30 la clubul D”Arc. Pentru mai multe detalii se poate suna la numerele de telefon 0723.032.831 (Raul) sau 0761.921.177 (Bogdan). Costul deplasării este de 20 lei (dus-întors).

De asemenea, biletul de intrare pe arena „Voința” costă 5 lei. Stadionul „croaților” e unul destul de micuț, dar cochet, cu circa 200 de locuri pe scaune. Totuși, peisajul din jurul arenei oferă multe posibilități de vizionare a partidei.

Partida retur a barajului de promovare în Liga a III-a, Voința Lupac – ASU Politehnica Timișoara (1-5 în tur), se dispută sâmbătă, de la ora 17.30.

  • Lupacul e o comună cu peste trei mii de locuitori, iar peste 93% din populație e de etnie croată (carașoveană).

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 15:46 Stiri
Pe aceeași temă