Thriller pe final

Mihai Andries 20 Oct. 2012, 14:33 Stiri
Thriller pe final

„Virușii verzi” au deschis scorul după 10 minute, însă Sebișul s-a descătușat după reușita lui Ceaca și a început să marcheze gol după gol, îndreptându-se spre victoria care se anunța cea mai categorică a sezonului. „Dubla” lui Capătă (18, 31) a făcut scorul pauzei 2-1, apoi o altă „dublă”, semnată de această dată Bozian (58, 74) (foto), a ridicat avantajul Naționalului la 4-1.

Ultimele minute aveau să fie însă dramatice, pentru că Sănătatea a marcat de două ori în două minute, prin Pop (82) și Crișan (83)! Trupa lui Roli Nagy a reușit în cele din urmă să-și conserve rezultatul și ultimul fluier a regăsit-o câștigătoare.

„Au început ei cu 1-0, am revenit noi și am mers bine până la 4-1, dar am tremurat pe final. Au fost și acele improvizații, poate și relaxare, asta e, sunt 3 puncte care ne trebuiau. Dacă era altceva în afară de victorie, cine știe… Sigur viitorul trebuie să aducă altceva, o concurență adecvată, pentru că e o problemă să improvizezi etapă de la etapă”, a punctat Roland Nagy, care a recurs la următoarea formulă: Șoltez – Buștea, Jude, Avădanei, Botiș – Ember, Coțan, Bozian, Riviș – Țârlea, Capătă. Au mai jucat: Necșulescu, Cl. Feieș, Toader, Susan.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 20 Oct. 2012, 14:33 Stiri
Pe aceeași temă