Test cu CS Ineu pentru utiști înainte de vacanță

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 17:47 Stiri

Roli Nagy își ține echipa în program până vineri, iar săptămâna e „colorată” de un ultim amical al anului. Miercuri dimineață, la 11,00, utiștii primesc vizita Ineului, terenul pe care se va juca urmând să fie anunțat în cursul zilei de marți.

Antrenorul principal al Bătrânei Doamne și-a schițat primii pași din 2015: „De vineri intrăm în vacanță, iar în jurul datei de 15 ianuarie începem pregătirile. Vine o perioadă foarte lungă până pe 14 martie, când vom începe returul, încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru cele 12 finale care ne așteaptă”, a afirmat fostul mijocaș.

La UTA se pregătesc și primele mișcări de trupe, dar deocamdată numele sunt păstrate sub tăcere. „Am avut o primă analiză la nivel de lot și la ce e posibil să fie, dar încă nu putem programa mai nimic. Voi mai avea o analiză cu cei care mai sunt în program”, a mărturisit Nagy.

UTA, pentru prima dată la Șimand! „Ne bucurăm să-i ajutăm pe copii”

În altă ordine de idei, trupa alb-roșie le-a făcut duminică o bucurie oamenilor din Șimand, când a fost față în față cu Șoimii pentru un meci dedicat copiilor. Cu Adi Piț în prima linie, utiștii i-au învins pe elevii lui Dani Mărcuș cu 4-2 (duble Bulza și Rus), apoi au făcut o mișcare în compania unei echipe a Cetății Volunarilor.

Roli Nagy a jucat cu Revesz – Borteș, Wild, Burlă, Suslak – Piț, Dobrean, Chindriș, Leucuța – Rus, Bulza. Pe parcurs au mai intrat Mitrea – Jorza,Stahl, Costin, Vlad, Moza, Ghiunghiuș.

Lotul complet al Șoimilor i-a reunit pe Găleancu, Fl. Puie, Mitea, I. Rus, Tang, Cătană, Mărcuș, Jurcă, Ujog, Pocioian, Borod, Vârdol, Anghel, Dema, Ad. Puie, Sîrcă, D. Jurj, Balaban, Baba, Mornăilă, Micula, Cuc, Budugan, A. Jurj, Hotăran. Gruparea din localitatea condusă de Florin Dema (fost fotbalist al echipei) îi are în frunte pe Daniel Cordoș (președinte), Mircea Cergan (vicepreședinte), iar Iustin Șodinca e delegat.

„O acțiune frumoasă, ne-a făcut plăcere. Ne bucurăm să ajutăm, oamenii au fost ospitalieri și mândri că UTA a venit pentru prima dată la Șimand”, a povestit antrenorul principal al UTA-ei. „Ne bucurăm că am putut să ajutăm și noi, sperăm să mai avem parte de asemenea acțiuni”, a completat secundul Radu Anca.

„Un moment special, în intenția mea declarată de a interacționa cu cât mai mulți suporteri și în județ, am organizat o acțiune alături de Cetatea Voluntarilor și Primăria Șimand, o strângere de fonduri pentru două grădinițe din Șimand. Eveniment frumos, organizat de oameni sufletiști, pe care-i respect. E una din acțiunile pe care le-am permanentizat”, a concluzionat team-managerul Codru Grădinariu.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Musca

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 17:47 Stiri
Pe aceeași temă