Teren sintetic de la Cristi Chivu pentru reșițeni!

21 Jun. 2012, 18:12 Stiri

Promisiunea fundașului bănățean, ajuns la Inter, către amicul Cristian Bobar, președintele CSM Școlar, de a sponsoriza construirea unui teren sintetic în Valea Domanului, s-a materializat ieri. Cristian Chivu semnând contractul care va face posibil, în aproximativ o lună de zile, pregătirea juniorilor reșițeni în condiții optime, indiferent de vreme.

Chivu nu uită unde a făcut primii pași în fotbal și dă o mână de ajutor reșițenilor. „Cristian Chivu s-a ținut de promisiune și vom avea astfel toate condițiile de pregătire pentru cei din club. Terenul îi va purta probabil numele, urmează să mă întâlnesc luni cu primarul Stepanescu pentru demararea lucrărilor, suprafața de zgură trebuie betonată. Terenul va putea fi folosit și în Liga a III-a și va fi primul sintetic mare din județul Caraș-Severin”, ne-a spus Cristian Bobar, directorul CSM Școlar, prieten din copilărie cu internaționalul român. Toate lucrările din jurul terenului pot ajunge la circa 150.000 de euro.

Fundașul a apărut în urmă cu mai bine de un an într-o reclamă prin care sprijinea juniorii Reșiței iar în 2010 a fost prezent la dezvelirea bustului tatălui său, Mircea Chivu, de la arena cu același nume.

FCM Reșița 2012 din noul sezon

Problema trecerii la privat a cluburilor românești nu i-a luat prin surpindere pe reșițeni, mai ales că directorul Cristi Bobar e membru în CEx. al federației. Noua asociație va purta numele FCM Reșița 2012 pentru a se alinia la standardele FRF. Schimbarea denumirii va avea loc în luna iulie. Clubul din Valea Domanului va mai suferi unele modificări în organigrama sa. Reunirea lotului e stabilită pentru 9 iulie dar actualului antrenor, Leo Doană, i-a expirat contractul. „Săptămâna viitoare vom avea discuții și în privința bugetului, vom vedea dacă acesta ne permite sau nu atacarea promovării”, a adăugat Bobar.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

21 Jun. 2012, 18:12 Stiri
Pe aceeași temă