Șeroni: „Mă bucur că antrenorul mi-a dat încredere”

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 12:38 Campionat
Șeroni:**
Fundașul central, sosit în această vară la Timișoara cu „lotul Recaș”, a început campionatul ca rezervă la ACS Poli. Alin Șeroni (26 de ani) a profitat însă apoi de eliminarea macedoneanului Sakir la Mioveni și și-a câștigat locul în echipă, fiind integralist în ultimele trei jocuri.

„Mă simt foarte bine, mă bucur că mi-a dat încredere antrenorul. Sper să nu-l dezamăgesc în continuare și să joc la fel de bine. Va fi un joc foarte greu la Damila Măciuca, locul 2, mergem să câștigăm acolo, să le producem prima înfrângere acasă, să ne îndeplinim obiectivul propus. Ne batem cu Tg. Mureș și Corona, Damila nu cred că e o echipă pentru promovare, au avut niște meciuri ușoare și de aceea sunt acolo”, a declarat Șeroni.

Alin se aseamănă cu italianul Materazzi, atât prin numărul de tatuaje, cât și prin forța arătată pe teren, cu atât mai mult acesta apreciază performanța istorică realizată de rugbiștii timișoreni. „Mă bucur că a câștigat RCM campionatul, sper ca la vară să promovăm și noi. Mai întâi trebuie să ajungem în Liga I, apoi în al doilea an depinde ce echipe se bat la titlu. Eu mi-am dorit tot timpul să joc la Poli Timișoara și sper să nu dezamăgesc bănățenii”, a mai adăugat longilinul fundaș.

ACS Poli va evolua sâmbătă în etapa a șasea a Ligii a II-a pe terenul Damilei Măciuca, locul 2 în B2

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Marius ANGHEL

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 12:38 Campionat
Pe aceeași temă