Niculae: „Chivu a fost și este un model pentru mine”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 17:45 Special
Niculae:**
  • Rapidistul Daniel Niculae are o relație specială cu fostul căpitan al echipei naționale, Cristian Chivu.
  • Înainte de a se transfera de la CSM Reșița la Universitatea Craiova, Chivu a fost la un pas de a se transfera la Rapid. Dar George Copos s-a zgârcit la 10.000 de dolari

 

Daniel Niculae, atacantul Rapidului, l-a admirat pe fostul fundaș de la Inter încă de când a ajuns să fie selecționat prima dată la lotul primei reprezentative de fotbal a României. Calitățile umane ale fotbalistului care s-a retras oficial ieri din activitate l-au determinat pe rapidist să-l propună ca naș al fiicei lui, lucru acceptat cu mare plăcere de Cristi și de soția sa, Adelina Chivu.

„Știam că se va retrage”

Vestea că fotbalistul lui Inter Milano s-a retras din activitate nu l-a surprins. „Știam că va lua această decizie. E o pierdere mare pentru fotbalul românesc. Cristi mai putea juca la un nivel ridicat, dar cel mai mult pentru el înseamnă familia, după care fotbalul și e greu să te desparți, să pui ghetele în cui, după atâtea sacrificii pe care le faci încă de mic pentru acest sport. Dar au fost acele probleme de sănătate, decizia lui trebuie respectată. Cristi Chivu s-a impus ca lider în fiecare vestiar în care a fost. E genul de fotbalist model, care întrunește absolut toate calitățile celui care trebuie să poarte banderola pe braț. E un model pentru mine și în continuare”, a spus Daniel Niculae pentru www.prosport.ro.

Înainte de a se transfera de la CSM Reșița la Universitatea Craiova, Chivu a fost la un pas de a se transfera la Rapid. Dar George Copos s-a zgârcit la 10.000 de dolari. „Știu că a fost aproape de a îmbrăca tricoul lui Rapid. Eram la echipa de tineret atunci. Îmi pare rău că n-a ajuns la noi”, a încheiat atacantul giuleștean.

Articol scris de Florin MARIAN

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 17:45 Special
Pe aceeași temă