Terapia șoc de la Caracal încă nu are efect

28 Sep. 2011, 13:35 Stiri
Terapia șoc de la Caracal** încă nu are efect

Terapia șoc de schimbare a antrenorului la FC Caracal nu a avut efect. Instalat în urmă cu două etape pe banca tehnică a grupării din „Parc”, Iordan Eftimie nu a cunoscut gustul victoriei. Tehnicianul piteștean este de părere că echipa se află într-un blocaj psihologic, iar o victorie le poate aduce descătușarea.

Având un lot format în mare parte din jucători cu experiență, care au evoluat ani buni la nivelul eșaloanelor superioare, FC Caracal nu a avut parcursul așteptat. Venit la echipă cu doar două etape în urmă, antrenorul Iordan Eftimie este de părere că jucătorii se află într-un blocaj psihologic. Etapa trecută, formația din „Parc” a înregistrat un nou semieșec, încheind la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu ultima clasată.

„La rezultatele pe care le avem trebuie să stăm cu capul în pământ. Ce pot să spun, eu cred că echipa este într-un blocaj psihologic. Numai o victorie îi poate descătușa. Echipa joacă, am avut ocazii, o bară, din păcate nu am obținut victoria. De când am venit am încercat să le insuflu mai multă încredere pentru că au calități, au valoare, sunt jucători cu experiență care trebuie să le dea încredere celorlalți”, a declarat Eftimie.

„Sper să batem Oltchim și să ne revenim”

Vineri, pe stadionul „Parc”, FC Caracal primește vizita celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă cu un parcurs foarte bun în Cupa României. Antrenorul grupării caracalene speră ca jucătorii săi să spargă gheața și să obțină victoria mult așteptată.

„Sper să câștigăm cu Oltchim să vină acea descătușare, pentru că eu spun că după o victorie parcursul va fi unul bun. Este păcat că nu sunt rezultate, sunt condiții foarte bune, au fost aduși jucători cu valoare, avem încredere în ei. Sper să batem Oltchim și să ne revenim”
, a mai declarat antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Sep. 2011, 13:35 Stiri
Pe aceeași temă