Temeri mari la Urban Titu „Dacă suferim un eșec pe terenul Municipalului, ne îndreptăm spre Liga a 4-a”

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 10:57 Stiri
Temeri mari la Urban Titu** „Dacă suferim un eșec pe terenul Municipalului, ne îndreptăm spre Liga a 4-a

Urban Titu a ajuns să păstreze șanse foarte mici de a scăpa de retrogradare la finalul sezonului. Înfruntarea cu Atletic Bradu a arătat încă o dată grupării din sudul județului că Liga a 3-a reprezintă un eșalon căruia îi fac față tot mai greu.

Pentru a evolua și sezonul viitor la același nivel, Titu trebuie să nu facă nici un pas greșit în următoarele două meciuri. Astfel, în fața unor echipe precum FCM Târgoviște și FC Păpăuți (alte două formații care luptă pentru evitarea retrogradării), Urbanul este obligată să obțină maximum de puncte. Dacă nu se va ajunge la acest lucru, atunci echipa de pe „Orășenesc” ar putea reprezenta prima componentă din seria C6 care va lua calea campionatului județean. La această concluzie tristă par să fi ajuns și conducătorii ocupantei locului 10.

„Dacă vom suferi o înfrângere și în deplasarea de la Șotânga, atunci ne vom afunda și mai mult. Un eșec suferit pe terenul Municipalului ne va face să ne îndreptăm cu pași repezi spre Liga a IV-a. În disputele cu FCM și FC Păpăuți ne avantajează doar victotiile. Dacă vom lua șase puncte din cele două jocuri, atunci mai putem spera că și în stagiunea următoare putem juca la același nivel. Nici acum nu mi-a trecut supărarea după eșecul dureros suferit cu Bradu. Pentru noi, acel joc trebuia să fie precum unul amical și nu cu doi jucători eliminați”, ne-a declarat președintele Urbanului, Gheorghe Ioniță.

Pe de altă parte, conducătorii clubului din sudul județului fac în aceste zile toate eforturile posibile de a-și întări linia defensivă cu Sorin Ghionea, după ce în după-amiaza de ieri, acesta a ajuns la Titu, pentru a purta o discuție serioasă pe această temă cu viceprimarul orașului, Vlad Oprea.

Sursa: Sport Dâmbovițean
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 10:57 Stiri
Pe aceeași temă