Academica Argeș, invincibilă în amicale

Mihai Andries 08 Aug. 2014, 14:58 Pregătiri, amicale
Academica Argeș,** invincibilă în amicale

FC Academica, echipă de Liga a doua, care din toamnă va juca meciurile pe stadionul Nicolae Dobrin, a disputat, marți, în cantonamentul de la Curtea de Argeș, o nouă partidă de verificare înainte de startul noului sezon al Ligii a II-a. De această dată, elevii lui Marius Baciu au jucat împotriva celor de la Urban Titu, formație pregătită de piteșteanul Adrian Neaga.

Meciul a fost cîștigat de e­chipa adoptată de Primăria Pitești cu 2-0, cele două goluri fiind marcate în repriza secundă de Șușu și Darius Buia. Partida a fost dominată de elevii lui Baciu, care au și irosit o lovitură de la 11 m prin Hamed Kone, plus alte trei ocazii mari de gol. Pătulea, Szabo și Olariu au trimis fiecare mingea în bară. Confruntarea cu dîmbovițenii a fost al patrulea meci de verificare pentru fosta FC Clinceni, iar bilanțul este unul destul de bun, ilfovenii fiind neînvinși. Ca o știre de ultimă oră, FC Academica a jucat aseară pe stadionul Nicolae Dobrin, cu Pandurii II Tîr­gu Jiu. Și acest meci s-a terminat cu un succes, scor 4-2, după ce la pauză a fost 2-2.

Revenind la partida de marți, iată și cele două garnituri folosite

FC Academica: Lungu – David, Marciuc, Vițelaru, Pop – Vențer, Olariu, Pușcaș, Dedu – Tătar, Pătulea. Au mai jucat: Gudea – Nițu, Popa, Drăgăniță, Buia, Hamed, Șușu, Szabo. Antrenor: Marius Baciu.
Urban Titu: Iordan – Pîslaru, Avram, Mirescu, Corbu – Cîrstea, Petculescu, Neguț, Ștefănescu – Rădescu, Stan. Au mai jucat: Dumitrescu, Ureche – Militaru, Nedelcu, Ivașcu, Dicu, Dobre, Penescu, Butoi, Anghel, David, Gașpar, Tudor, Lăcrățeanu, Andrei. Antrenor: Rică Neaga.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 08 Aug. 2014, 14:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă