Vânzoleală la Titu: antrenorii au părăsit echipa, cantonamentul a fost amânat, trei jucători puși pe liber și două reveniri

La capătul primului amical al iernii, pierdut sâmbătă în fața celor de la Sporting Turnu, scor 1-4, conducătorii Urbanului au luat decizia amânării cu zece zile a cantonamentului centralizat de la Sinaia. Această hotărâre a survenit pentru faptul, ca săptămâna viitoare, să fie testați la baza sportivă de la Hagioaica alți jucători care și-au dat acceptul de a susține probe de joc la divizionara C dâmbovițeană. În plus, de ieri, echipa a rămas fără antrenori, după ce tandemul Rică Neaga – Remus Bărbărie și-a încheiat colaborarea cu echipa dâmbovițeană.

Pâslaru, Iordan și Marian Cârstea, puși pe liber

Începând de duminică, în mod oficial, fundașul Silviu Pâslaru nu mai este fotbalistul lui Urban Titu, după ce acestuia i-a expirat perioada contractuală cu gruparea de pe „Orășenesc”. Ajuns la Titu în vară, apărătorul de 23 ani a evoluat sub comanda lui Rică Neaga în 15 meciuri (13 în campionat și două în Cupa României) și a bifat numai puțin de 1324 de minute în teren. ACS Urban îi mulțumește lui Pâslaru pentru efortul depus de la venirea sa la Titu și îi dorește mult succes în carieră.

Urban Titu a decis, tot ieri, să se despartă de mijlocașul Marian Cârstea și de portarul Alexandru Iordan (foto). Încetarea colaborării dintre cei doi jucători și echipa dâmbovițeană s-a realizat pe cale amiabilă. Transferați la Titu vara trecută, de la Atletic Bradu, și respectiv, Speranța Cahul, cei doi fotbaliști au ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea înțelegerilor contractuale. În prima parte a campionatului, ambii jucători au contribuit din plin la parcursul bun înregistrat de Urban.

Marian Cârstea a evoluat pentru Titu în 15 meciuri (13 în campionat și 2 în Cupa României) și a bifat 1130 de minute în teren. Din postura de mijlocaș central, fotbalistul de 28 ani a marcat patru goluri (două în Liga a 3-a și alte două în Cupă), pentru gruparea de pe „Orășenesc”. De asemenea, Iordan a apărat buturile echipei din Titu, în prima parte a sezonului, în 13 meciuri (12 în campionat și o dată în Cupă), acumulând 1160 de minute. ACS Urban le mulțumește celor doi pentru activitățile desfășurate în cadrul clubului și le dorește mult succes în carieră.

Ghețu și Zidăroiu au revenit pe „Orășenesc”

Pe de altă parte, acest weekend a adus la Urban și două reveniri. Este vorba de goalkeeperul Gabriel Ghețu, căruia i-a expirat împrumutul, de o jumătate de sezon, la Atletic Bradu. De asemenea, fundașul Marius Zidăroiu, jucător care a evoluat ultima dată la divizionara D, Voința Pierșinari, a reapărut în tricoul celor de la Urban. „Zidă” a evoluat foarte bine în amicalul cu Sporting Turnu Măgurele, după ce a fost aruncat în luptă, de Rică Neaga, în partea secundă a meciului.

Sursa: ACS Urban Titu

 

Pe aceeași temă