Taxați de propriul jucător

12 Sep. 2011, 21:32 Stiri

„Atenție! Nu vă subestimați adversarul și nu priviți prin prisma clasamentului. Au în echipă câțiva jucători plecați de aici și, în mod sigur, vor evolua cu mare ambiție”, avertiza antrenorul Cornel Nica înaintea partidei. Ceea ce anticipa tehnicianul Turrisului avea să se întâmple.

Un oraș întreg aștepta cu sufletul la gură primul fluier din acest „el clasico” al Teleormanului, rivalitatea tradițională dintre Turris Turnu Măgurele și FCM Alexandria fiind arhicunoscută. Echipamentul roșu al Alexandriei era purtat acum și de Cărăușu, Moga, Moraru, Urucu și Stanciu, foști jucători la Turris. Promisiunea verbală a celor din Alexandria făcută în momentul împrumutului cum că cei cinci nu vor evoua împotriva echipei „mamă” avea să rămână doar o vorbă în vânt.

Astfel, după o repriză fără gol, Stanciu avea să realizeze o „dublă” jubilând fericit că a reușit să înscrie împotriva echipei la care urmează să se întoarcă. La 0-2 jocurile păreau făcute, însă orgoliul celor de la Turris a dus la două goluri marcate de Giugiumică și Zanfir și la încă trei ocazii care puteau înclina balanța în favoarea gazdelor.

„Știam că așa se va întâmpla. Este greșeala mea că am crezut în cuvântul celor din Alexandria. Se pare că în fotbal cuvântul n-are nicio valoare. Oricum, asta nu este o scuză pentru jucătorii mei care au evoluat execrabil în cel mai important meci al turului, din punct de vedere al tradiției. Și-au bătut joc de un oraș întreg!” – Mihai Ionescu (președinte Turris Turnu Măgurele)

TURRIS – FCM ALEXANDRIA 2-2 (0-0)
Au marcat: Giugiumică (70), Zanfir (77 pen.) / Stanciu (55, 60)
Arbitri: Cristian Dumitrică – Radu Vitan, Dragoș Stanciu
Turris: Mindileac – Săraru (Zanfir 46), Petcu, Cosma, Mocanu – Mușat, Dinu, Gheorghe (Giugiumică 55), Radu (Ilin 80) – Nedelcu (Alexandru 65), C.Mihai Antrenor: Cornel Nica
FCM: Mirancea-Țânțăreanu, Cărăușu, Voicilă (Cristea 67), Mămăligeanu – Nicolae, Urucu, Moga, Lățea (Moraru 62) – Stanciu, Bădănoiu (Micu 90) Antrenor: Marian Botea

Articol scris de RAUL MIHAI

12 Sep. 2011, 21:32 Stiri
Pe aceeași temă