Nicodim și Cristea au semnat cu Dunărea Călărași

13 Apr. 2012, 13:31 Bursa transferurilor
Nicodim și Cristea** au semnat cu Dunărea Călărași

Fata de lotul anuntat inainte de debutul actualului retur de campionat s-au mai adaugat doi jucatori cu experienta, Marius Nicodim și Adrian Cristea. Ambii au venit la Calarasi liberi de contrat, ultima lor echipa fiind defuncta Dunarea Turris Turnu Magurele.

Ambii au semnat, deocamdata, contracte cu Dunarea Calarasi cu termen limita 30 iunie 2012. Cei doi ar putea sa debuteze in meciul de maine, cand Dunarea Calarasi va juca acasa cu FC Voluntari.

Nicodim poate intra in istorie ca fiind cel mai ghinionist fotbalist. In perioada de iarna, el s-a pregatit cu Victoria Branesti. Formatia ilfoveana a disparut din esalonul secund al fotbalului romanesc, astfel ca fundasul s-a transferat la Dunarea Turris Turnu Magurele. Din pacate, si aceasta formatie a disparut. Sa speram ca Nicodim si-a lasat ghinionul acasa inainte de a ajunge la Calarasi. Inainte de a ajunge la formatia din Turnu Magurele, Nicodim a vrut sa vina la Dunarea, dar a fost refuzat de catre antrenorul Valeriu Petrescu. Tehnicianul a fost nevoit sa-l aduca acum pe jucator deoarece echipa pe care o antreneaza sufera cumplit in compartimentul defensiv. Suporterii Dunarea Calarasi au salutat venirea lui Nicodim, care nu vor mai fi chinuiti acum de aparitiile pe teren ale budesteanului Paraschiv.

Sursa: Sport Călărășean

13 Apr. 2012, 13:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă