Îngropați de portar

04 Apr. 2012, 13:51 Stiri

În urmă cu o etapă, CS Turris avea cele mai puține goluri primite, în pofida poziției codașe din clasament, iar Andrei Neagu era considerat unul dintre cei mai valoroși goalkeeperi din serie. Asta doar până la derbyul interjudețean care le punea față în față pe FCM Alexandria și CS Turris.

Într-un meci anost și pe alocuri hilar prin prestația jucătorilor, Neagu a reușit să încaseze un gol de la 40 de metri după o imitație de șut expediat de Voicilă. Asta după ce așa zisul atacant Stanciu reușea „performanța” de a rata cu poarta goală de la numai un metru distanță de buturi! La scorul de 0-1, chiar înaintea pauzei, Alexandru dădea și el o palmă propriei echipe, lobând un balon pe lângă poartă din careul de șase metri.

La nouă minute de la reluare, fostul „turrist” Moga urca scorul la 2-0, însă Cosmin Mihai își readucea echipa în joc cu zece minute înaintea finalului. Un minut și 30 de secunde au durat speranțele celor de la Turris, pentru că Neagu a ținut să gafeze din nou. În fine, penaltyul din prelungiri transformat de Lacoviște a reprezentat bomboana de pe tortul Alexandriei și de pe coliva celor de la Turris.

FCM Alexandria – CS Turris 4-1 (1-0)
Voicilă (37), Moga (54), Lătea (83), Lacoviște (90 pen.)/C.Mihai (81)
Arbitri: Mădălin Penciu-Alexandru Midvichi, Cristian Voinea

FCM Alexandria: Celic – Țânțăreanu, Câmpeanu (Cărăușu 75), Mămăligeanu (D.Zanfir 87), Voicilă (Pârjolea 86) – Moga, Floricel, Lacoviște, Lătea – Urucu, Bădănoiu
Antrenor: Alexandru Gheorghe

Neagu – Mușat, Nicodim, Crăciun, M.Zanfir – Alexandru, Ilin (Rădulescu 61), Cristea, Niculae (Ionică 77) – Sanda (C. Mihai 32), Stanciu (Radu 54)
Antrenor: Virgil Nițoi

Articol scris de Raul MIHAI

04 Apr. 2012, 13:51 Stiri
Pe aceeași temă