Tătărușanu s-a „transferat” la Metaloglobus. Echipa din Liga 3 a fost sparring partner pentru naționala României

Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 21:32 Stiri

Echipa Metaloglobus București, a cincea clasată din Seria a II-a a Ligii 3, a fost, sâmbătă, sparring partner pentru naționala de seniori a României. Într-un meci de pregătire disputat la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, gruparea din Capitală a pierdut cu scorul de 5-0 (4-0) în fața „tricolorilor”.

Jucătorii convocați de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din această săptămână, dinaintea partidei de pe 13 iunie cu Irlanda de Nord, au câștigat fără emoții amicalul cu Metaloglobus. Andone (3, 16), Maxim (13) și Bicfalvi (27, 60).

România a deschis scorul încă din minutul 3, prin „spaniolul” Florin Andone, tot el pasând decisiv zece minute mai târziu pentru Alexandru Maxim (13), care a majorat diferența. Aceeași jucători au contribuit din nou la al treilea gol al naționalei, de această dată pasator fiind Maxim (16). În minutul 27, Bicfalvi a făcut 4-0 la finalul unei acțiuni în care „tricolorii” au pasat numai din prima, anunță site-ul frf.ro. În prima repriză, pentru România au evoluat: Tătărușanu – Săpunaru, Moți, Chiricheș, Sepsi – Grigore, Pintilii – Maxim, Bicfalvi, Bumba – Andone.

Al doilea mitan a început pentru națională cu cinci înlocuiri. Au intrat Vătăjelu (în locul lui Sepsi), Papp (Săpunaru), Hoban (Moți), Florin Tănase (Andone), Lung jr. (Tătărușanu). Tătărușanu a continuat însă meciul, însă a trecut în poarta celor de la Metaloglobus. Lucru care s-a și văzut pe tabela de marcaj. Goalkeeperul lui Fiorentina le-a dat încredere „noilor coechipieri” și în cele 45 de minute echipa din Liga 3 a mai primit un singur gol. Reușita i-a aparținut lui Bicfalvi (60), care și-a trecut și el în cont o „dublă”. Maxim i-a pasat decisiv.
 
Ultima înlocuire în echipa României s-a produs în minutul 67, atunci când Alexandru Păun (jucător din lotul U21 chemat pentru acest joc alături de Florin Tănase) a intrat în locul lui Bumba.

Foto: FRF (Niculae Profir)

Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 21:32 Stiri
Pe aceeași temă