SURPRIZĂ‚ | Viitorul Axintele se reunește luni. Majoritatea jucătorilor rechemați la echipă

Mihai Andries 18 Jan. 2015, 00:45 Stiri
SURPRIZĂ‚ | Viitorul Axintele se reunește luni.** Majoritatea jucătorilor rechemați la echipă

La începutul lunii decembrie a căzut bomba la Axintele, atunci când toți jucătorii au fost puși pe liber și s-a anunțat că viitorul echipei a devenit incert. La acel moment, s-a vorbit chiar și de varianta retragerii, decizie care a luat prin surprindere lumea fotbalului, mai ales că la Axintele nu erau probleme financiare.

Jucătorii au fost rechemați la echipă

Până la finalul lunii decembrie, dar și în primele două săptămâni ale noului an a fost o liniște totală la echipă, însă ultimele zile au adus marea surpriză: Viitorul Axintele se reunește luni!

Directorul sportiv Marin Dumitrache a confirmat informația pentru Liga2.ro: „Vom continua activitatea în Liga 3, iar luni de la ora 14 va avea loc reunirea la Cernica. Majoritatea jucătorilor care au plecat de la echipă au fost rechemați, cu atât mai mult cu cât perioada oficială de transferuri începe de abia la sfârșitul lunii, așa că nimeni nu a putut să îi legitimeze încă oficial”

Vă reamintim că din lotul care a fost în tur la Axintele, trei jucători au ajuns în curtea Dunării Călărași – căpitanul Răduță și colegii săi, Andrei Luca și Frangu, în timp ce Andrei Sava se află în pregătiri cu Unirea Slobozia. De asemenea, Alexandru Gheorghe și Alexandru Badea au jucat sâmbătă în amicalul FC Voluntari – CS Tunari, primul la echipa de Liga 2, celălalt la colega de serie a Viitorului.

Vor pleca în cantonament pe 30 ianuarie

Gruparea ialomițeană va avea un program încărcat pentru a recupera timpul pierdut, așa că pe 28 ianuarie vor juca împotriva Baloteștiului, de la ora 13, pe sinteticul din baza „Ion Țiriac”. Tot acolo se dorește disputarea unui amical pe 23 ianuarie, dar momentan se caută un adversar în acest sens.

Un cantonament de 10 zile va începe pe 30 ale lunii în curs, însă momentan nu a fost anunțată destinația. Ultima informație dinspre Axintele se referă la postul de principal, în privința căruia Marin Dumitrache a evitat să dea un răspuns concret. Vă reamintim că, în tur, echipa a fost condusă de tandemul Cristi Sava – Ion Nica, iar după plecarea lui Sava la Viitorul lui Hagi, în locul său a fost numit Costel Pană.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 18 Jan. 2015, 00:45 Stiri
Pe aceeași temă