Surpriza din Cireș(u)

28 Aug. 2011, 14:31 Stiri
Surpriza din** Cireș(u)

Deși mulți erau erau foarte sceptici în ceea ce privește viitorul Conpet-ului Cireșu în actuala stagiune a ligii a treia, iată că formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan începe să facă „valuri” prin acest eșalon. Nu de alta, dar după succesul cu 2-0 din prima rundă obținut în meciul cu bucureștenii de la Comprest GIM, brăilenii au terminat vineri la egalitate, 1-1, disputa din deplasare de pe terenul echipei CS Balotești!

Partida de la Balotești a fost una destul de echilibrată, în care gazdele au dominat (oarecum) teritorial și au prestat un joc destul de dur, la intimidare, trecut cu vederea de centralul Liviu Gligoraș (Târgoviște), în timp ce brăilenii au încercat să contracareze acest lucru printr-un joc cu multe pase și cu acțiuni în viteză. De altfel, la capătul unei asemenea faze Conpet Cireșu a reușit să deschidă scorul, în minutul 55. Oprea a luat o acțiune pe cont propriu, a depășit în viteză trei adversari, a centrat perfect în fața porții gazdelor, iar Pușcașu a reluat în plasă deschizând scorul: 0-1!

Până în acel moment nu am consemnat decât câte o fază de poartă pentru ambele combatante, irosite de Marinaș (min.15) și Pușcașu (min. 25), în rest s-a jucat la mijlocul terenului. După ce au primit golul, gazdele s-au năpustit către poarta apărată de Stoica, și au abuzat de foarte multe centrări în careul brăilean, iar în minutul 66 Seinu a reușit să reia cu capul în plasă o lovitură de colț de pe partea dreaptă: 1-1!!

Brăilenii s-au trezit rapid la realitate și au revenit în joc, iar în minutul 79 Nicoliță a scăpat singur în careul advers dar a fost deposedat în ultima instanță de un apărător al gazdelor. Putea fi 1-2 în minutul 85, dar Pușcașu a fost oprit din drumul spre gol de o semnalizare eronată a asistentului Constantin Bădeanu, care a considerat că atacantul brăilean se afla în poziție de ofsaid!! Una peste alta, rezultatul obținut de Conpet Cireșu la Balotești, este unul echitabil după modul în care au evoluat ostilitățile pe terenul de joc, iar după această partidă brăilenii au acumulat patru puncte și se află pe locul patru al seriei a doua a ligii a treia, după ACS Berceni, Unirea Slobozia, și CS Afumați, toate acestea având câte 6 puncte.

După jocul de la Balotești, antrenorul principal de la Conpet Cireșu era fericit. „Felicit toți băieții pentru modul în care au jucat astăzi, iar rezultatul de egalitate este unul echitabil în opinia mea, având în vedere ca arbitrii au favorizat gazdele cu mai mult de 5%. Am jucat totuși cu o echpă bună, dar am avut și noi momente în care am fost peste ei, dar atunci când ne-am luptat cu jucătorii adverși am fost depășiți doar de gabaritul jucătorilor gazdă. Acum urmează însă momentul adevărului pentru noi, întrucât în etapa viitoare jucăm acasă cu liderul seriei, ACS Berceni, o partidă pe care vom face tot posibilul să nu o pierdem chiar dacă acest lucru pare imposibil de realizat. Dar în fotbal s-au mai văzut minuni, iar dacă vom avea publicul de partea noastră, cred că putem încerca să câștigăm un punct” – a spus tehnicianul Conpet-ului.

În jocul de la Balotești, antrenorul brăilenilor Vasile Darie a început meciul în următoarea formulă de echipă: Stoica – Grozea, Mușat, Cotigă, Baciu – Baicu, Percă, Pușcașu – Oprea, Nicoliță, Crăciun. Au mai jucat: Crăciunescu, Stoian și Popa

articol de Valentin CONSTANTINESCU

28 Aug. 2011, 14:31 Stiri
Pe aceeași temă