Stoiceștii au lovit satelitul Ceahlăului

17 Sep. 2011, 17:43 Stiri

ABC Stoicescu și-a trecut vineri în cont a doua victorie din această ediție de campionat. În meciul disputat pe teren propriu echipa antrenată de Cristi Lupu s-a impus cu un categoric 3-0 în fața Ceahlăului Piatra Neamț II.

Prima repriză a fost dominată de oaspeți, care și-au creat câteva ocazii, însă imprecizia șuturilor ori intervențiile portarului au făcut ca scorul să rămână nemodificat. În mitanul secund, buzoienii s-au dovedit însă mai pragmatici, reușind să își prindă adversara pe picior greșit, cum s-a întâmplat și în minutul 65, când în urma unui contraatac, M. Stancu și-a adus echipa în avantaj, marcând cu un șut din șase metri. După acest gol gazdele au prins și mai mult curaj și astfel au căutat cu insistență noi culoare libere spre poarta nemțenilor, iar una dintre acțiuni s-a soldat cu penalty.

Jucătorul oaspeților Margine a comis un henț, fiind apoi eliminat, iar lovitura de pedeapsă a executat-o Chiorcău (81), care a transformat cu precizie. Același jucător avea să reușească ,,dubla” cu un minut înainte de finalul partidei după ce ,,torpila” expediață de la 25 de metri s-a dus sub bara transversală, lăsându-l ca la dentist pe goalkeeperul nemțean.

,,Sincer, nu credeam că vom obține o victorie atât de clară și înaintea meciului m-aș fi mulțumit chiar și cu un egal. Așteptam însă un joc bun din partea noastră, date fiind rezultatele din ultimul timp. După cum au decurs ostilitățile în această partidă, diferența de scor este într-adevăr una cam mare. Mai avem un pic de lucru, dar în general sunt mulțumit de faptul că băieții respectă ceea ce le cer, iar din punct de vedere cred că am ajuns să jucăm destul de bine”, a declarat antrenorul echipei ABC Stoicescu, Cristi Lupu.

,,Trebuie să recunosc că înaintea partidei nu ne așteptam la această victorie și mai ales la o asemenea diferență. După aspectul jocului prestat de noi în repriza secundă, când am echilibrat balanța, creându-ne apoi mai multe ocazii, am meritat să câștigăm. Ne bucură enorm acest scor mai ales că am întâlnit o adversară foarte bună, iar victoria obținută are o importanță deosebită și pentru moral, deoarece avem mare nevoie fiind o echipă tânără. Referitor la cele două goluri marcate de mine nu pot spune decât că sunt fericit că îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivul. Sperăm să spălăm rușinea din sezonul trecut, iar la final să avem cât mai multe puncte în clasament pentru a fi liniștiți”, a punctat căpitanul formației buzoiene, Cosmin Chiorcău.

Articol și foto de Adi SOARE

17 Sep. 2011, 17:43 Stiri
Pe aceeași temă