Stoiceștii au câștigat derby-ul suferinței

26 Mar. 2012, 21:33 Rezultate

Cu o nouă conducere tehnică alcătuită din Leonida Nedelcu și Cristi Lupu și aflată în zona nisipurilor mișcătoare, ABC Stoicescu a reușit la sfârșitul săptămânii trecute o victorie așteptată de mult. Echipa buzoiană a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe CSM Focșani, o adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării.

După câteva încercări de amenințare a porții focșănene, gazdele au deschis scorul prin Mândroasa(18) care cu o lovitură de cap din apropiere a fructificat centrarea lui Capotă. Golul le-a dat curaj Stoiceștilor însă în ciuda ocaziilor create au plecat la vestiare cu un avantaj fragil.

După pauză buzoienii și-au continuat acțiunile ofensive iar una dintre ele a fost materializată de același Mândroasa (70) care astfel și-a trecut în cont ,,dubla”. În urma unui contraatac Capotă a pătruns în careu însă șutul său a fost respins de portar, iar autorul primului gol aflat pe fază a tras puternic de la opt metri mingea ,,mușcînd” bara transversală după care a căzut în poartă.

Ultimul fluier al arbitrului a consfințit o victorie meritată a formației ABC care astfel a făcut un pas important în tentativa de a evada din zona periculoasă a clasamentului.

După cele 17 etape,echipa buzoiană a acumulat 15 puncte ocupând locul 11 în clasamentul seriei întâi.

Articol și foto de Adi SOARE

26 Mar. 2012, 21:33 Rezultate
Pe aceeași temă