Știința Miroslava este lider în seria I

Mihai Andries 06 Oct. 2014, 22:32 Stiri
Știința Miroslava** este lider în seria I

Etapa a VI-a a campionatului Ligii 3, seria 1, a adus față în față două echipe cu șanse reale la promovarea în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. A fost un derby deschis oricărui rezultat, atât Știința, cât și Petrotub dorind să-și adjudece toate cele trei puncte puse în joc, dată fiind și situația actuală a clasamentului.

Meciul a început cu dominarea gazdelor, care și-au creat mai multe ocazii de a marca prin Botezatu și Talpan. Echipa oaspete a avut și ea spre finalul primei reprize o fază de a marca prin golgheterul Drugă, dar portarul Avram, într-o formă excelentă, a înghețat tabela și prima repriză s-a terminat 0-0. A doua repriză a început destul de surprinzător, oaspeții deschizând scorul în minutul 49 prin Întuneric, după o bâlbâială a fundașilor Științei, cu o reluare destul de ușoară din careu.

Schimbările inspirate ale antrenorului Ungureanu, care i-a introdus în teren pe Tofan, Loghin și Caragea, au dus la schimbarea radicală a jocului. Miroslava a dominat până la final într-o manieră foarte clară, înscriind din acțiune prin Botezatu (73), după o pasă excelentă a lui Chimir. Golul victoriei a fost reușit de Tăcuțanu (90), după o centrare din corner, jucătorul Științei reluând cu calm peste portarul oaspeților. De remarcat faptul că Științei Miroslava i-a fost anulat un gol în minutul 78, autor Caragea, iar în minutul 87 nu s-a dictat lovitură de pedeapsă la un fault asupra aceluiași jucător.

În urma acestui rezultat, ieșenii au trecut pe primul loc în serie, cu 15 puncte

„O victorie frumoasă, obținută în urma unui joc câștigat printr-o atitudine exemplară a băieților. Locul 1 pe care am urcat ne obligă și mai mult, se știe foarte bine că în sport e ușor să ajungi sus, dar e greu să te menții. Suntem abia la jumătatea turului, mai avem multe meciuri de disputat, pe care trebuie să le abordăm cu aceeași seriozitate și dăruire” a declarat după meci, Daniel Acatrinei, președintele Științei Miroslava.

ȘTIINȚA MIROSLAVA: 1.Raul AVRAM – 5.Ovidiu TĂ‚CUȚANU, 92.Vlad GHEORGHIU, 97.Dănuț MUNTEANU, 11.George MAXIM, 8.Ilie TALPAN, 85.Bogdan CHIMIR (cpt.), 18.Andrei SĂ‚RITANU,  3.Florin STRUNGARIU, 9.Bogdan BOTEZATU, 14.Alin ABUZĂ‚TOAEI. Rezerve: 12.Ionuț GEOACAȘ – 10.Dragoș BACIU, 7.Adrian CARAGEA, 16.Cezar TOFAN, 21.Nicolae AZAHARIOAEI, 19.Răzvan LOGHIN, 17.Sebastian SĂ‚CRIERU. Antrenori: Cristi UNGUREANU și Irinel IONESCU

PETROTUB ROMAN: 24.Alexandru CIUCLEA – 7.Dudu DRUGĂ‚, 17.Daniel MARIN, 4.Daniel CARNARIU, 6.Ovidiu PETRILĂ‚, 10.Vasile Mădălin POPA (cpt.), 11.Cosmin ȚAPU, 16.Ștefan ROTARIU, 5.Andrei ÎNTUNERIC, 8.Cosmin STAHIE, 23.Ilie Bogdan PÎNTEA. Rezerve: 1.Sergiu DORNESCU – 2.Cătălin LUPUȘORU, 19.Vasile Mădălin DAMIAN, 15.Marius ALEXANDRU, 18.Cătălin GAFIȚA, 14.Ioan TALPALARIU, 9.Gabriel HARBUZARU. Antrenori: Valentin AVĂ‚DANEI

Mihai Andries 06 Oct. 2014, 22:32 Stiri
Pe aceeași temă