Steaua II a scăpat de ultima poziție din Seria 3 după victoria cu Voluntari. Cine a înscris și ce jucători de la prima echipă au jucat în intermediară

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 18:25 Stiri

Fotbalistul Bogdan Mitrea, împrumutat de Steaua de la Ascoli, a jucat, marți, pentru echipa a doua a bucureștenilor, în Liga a 3-a, după greșelile comise în meciul cu Gaz Metan Mediaș, în care a fost schimbat de Laurențiu Reghecampf în minutul 41.

Fundașul de 29 de ani a fost scos din lotul echipei mari a Stelei după greșelile comise în partida de pe Arena Națională, la finalul căreia patronul George Becali a anunțat că nu va mai juca niciodată la prima echipă. În schimb, Mitrea a evoluat toate cele 90 de minute în meciul FC Steaua II – FC Voluntari II, câștigat de formația pregătită de Ioan Toma cu scorul 1-0, în urma golului marcat de Cristian Onțel, în minutul 79.

Echipa trimisă în teren de către Ioan Toma: Poiană – Mitrea, Dinu, Raiciu, Nicola (Mihai), Dennis Man (Obreja), Chitoșcă, Simion, Mihalcea (eliminat, în minutul 75), Pham Huy, Bota (Onțel).

Prima echipă a Stelei a pierdut, scor 0-1, meciul cu Gaz Metan, disputat în etapa 12-a din Liga 1, și a ajuns la a doua înfrângere suferită în acest sezon, ambele pe propriul teren. Faza singurului gol al meciului a pornit de la o centrare a lui Eric, care a executat o lovitură liberă, Mitrea a respins cu capul, în centrul terenului, după care șutul lui Alexandru Munteanu l-a lovit pe același Mitrea și a intrat în poarta apărată de Eduard Stăncioiu.

„Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face față la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatul, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă”, a spus Becali la finalul partidei de duminică.

În urma victorie de astăzi de pe teren propriu, Steaua II a acumulat 7 puncte în 6 meciuri și a părăsit ultima poziție a Seriei a III-a, acum aflându-se pe locul 12 din 15 echipe. FC Voluntari II a rămas cu 6 puncte acumulate în 7 jocuri și se află pe locul 13, la un punct distanță de ultima clasată, CS Podari (5 puncte după 6 meciuri).

Articol scris de Andrei PAL (Mediafax)
Foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 18:25 Stiri
Pe aceeași temă