SR Brașov s-a împotmolit pe „maidanul” de la Roșiorii de Vede! Stegarii, la primul pas greșit în deplasare în acest sezon

Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 10:30 Stiri
SR Brașov s-a împotmolit pe

ACS SR Brașov nu a reușit decât un egal cu Sporting Roșiori, scor 2-2, vineri, astfel că echipa pregătită de Florin Stîngă a pierdut primele puncte în deplasare din acest sezon și se îndepărtează și mai mult de locul promovabil.

La Roșiorii de Vede, elevii lui Florin Stîngă au făcut primul pas greșit în deplasare din acest sezon, după un meci de mare luptă disputat pe cel mai prost teren al Seriei a 3-a. „Nici în județ nu găsești un astfel de teren”, au acuzat brașovenii starea suprafeței de joc.

Pentru acest meci din etapa a 11-a, Stîngă a surprins cu mutarea lui Voicu ca mijlocaș dreapta, Dragomir și-a făcut debutul ca titular ca mijlocaș stânga, iar Strătilă a fost lăsat pe banca de rezerve. Teleormănenii, cu Ciubuc și Scumpu în primul „11”, au deschis scorul, în minutul 31, dintr-un penalty controversat acordat de arbitrul Vasile Buzea și transformat de căpitanul Liviu Floricel. „Incredibil cum a putut acorda arbitrul penalty-ul! Moldoveanu a jucat mingea, nici vorbă de penalty”, au comentat fotbaliștii brașoveni.

Reacția stegarilor a venit imediat, iar Răzvan Damian a restabilit egalitatea cu o torpilă de la marginea careului, după o lovitură liberă indirectă, în care Avram a mișcat ușor mingea (33). La pauză, gazdele au intrat în avantaj, după o gafă în defensiva brașoveană speculată de Floricel (44). Dumbravă a fost înlocuit la pauză cu Strătilă, iar „SS-ul” s-a remarcat imediat, obținând un penalty, însă execuția a fost una modestă. Stegarii au restabilit egalitatea în minutul 64, prin Vlad Boția, servit spectaculos de Avram!

Finalul a fost dramatic, Poverlovici a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat, corect, pe motiv de offside, iar Boția a ratat o ocazie mare în prelungirile partidei! „A fost unul dintre cele mai bune jocuri făcute de formația noastră, până acum, în campionat. Am condus cu 1-0 și 2-1 la pauză. Am avut ocazii, deși în fața noastră a fost o echipă cu cinci-șase jucători care au evoluat în Liga 1. Echipa este în creștere și vrem să avem rezultate bune în continuare”, a spus Paul Mara, președintele lui Sporting Roșiori, citat de Teleorman Sport.

„A fost un meci de mare luptă, disputat pe un teren groaznic, astfel că nu s-a putut juca fotbal. Au fost greșeli mari în defensivă care au dus la acest egal, am ratat și un penalty… Nu am avut nici șansă în acest meci. Din păcate, am pierdut două puncte importante în clasament. Acesta este fotbalul, trebuie să mergem mai departe”, a spus Florin Stîngă.

La meciul de sâmbătă a surprins absența lui Andrei Șanta, însă oficialii brașoveni au precizat că „Toto” nu a putut face deplasarea pentru că mama sa este grav bolnavă.

SPORTING ROȘIORI – ACS SR BRAȘOV  2-2
Liviu Floricel 31′ – pen., 44′ / Răzvan Damian 33′, Vlad Boția 64′

Sporting Roșiori: Bușcă – Fieraru, Floricel, Piciu, Chivu – Latea, Ciubuc, Scumpu, Simian (Gomes 73′) – Manda (Dudău 90′), Roman
Antrenor: Iulian Petre

ACS SR Brașov: Moldoveanu – Răduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Dumbravă (Strătilă 46′) – Țuțu (H. Popa 63′), Burlacu – Voicu, Boția, Dragomir (Toader 63′) – Avram
Antrenor: Florin Stîngă

Rezultate etapa 11, Seria 3:

2 noiembrie, ora 14:00
AFC Astra 2 – CSM Alexandria   1-2
Gabriel Șerban (71) / Adrian Moldovan (37), Alexandru Cîmpanu (85)
ACSO Filiași – FC Voluntari 2    0-0
U Craiova 1948 CS 2 – U Craiova 1948 SA    1-1

Luis Nițu (72) / Florin Costea (82)
AFC Hermannstadt 2 – Atletic Bradu   0-3
Ambulanța a ajuns la patru minute după expirarea timpului permis de regulament, iar arbitrul fluierase finalul.
Viitorul Domnești – Flacăra Moreni    0-2
Alberto Rosciugă (11), Viorel Vîrtej (84)

3 noiembrie, ora 14:00
Flacăra Horezu – FC Pucioasa    2-0
Eduard Neacșu (30), Cristian Munteanu (85 – pen.)
Unirea Bascov – Turris Oltul Turnu Măgurele    0-0
Sporting Roșiori – ACS SR Municipal Brașov   2-2

Liviu Floricel (31 – pen., 44) / Răzvan Damian (33), Vlad Boția (64)

Vezi CLASAMENTUL Seriei a III-a

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 10:30 Stiri
Pe aceeași temă