Pandurii a reînviat la Miercurea Ciuc și a luat un punct la care la pauză doar visa. Adrian Bogoi: „În a doua repriză am jucat senzațional”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2019, 16:21 Campionat

Pandurii s-a întors cu un punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc, după ce duminică a avut o a doua repriză foarte bună în meciul cu Csikszereda, terminând la egalitate, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0, a avut un jucător eliminat și a reușit să înscrie pentru prima dată în acest sezon două goluri în deplasare. Tot două goluri mai reușise să marcheze într-un singur joc în acest campionat, în acel 2-5 de pe teren propriu cu UTA.

Reprize împărțite între cele două echipe. Gorjenii au înscris și când au jucat în inferioritate

Ciucanii au început energic meciul de pe teren propriu și au controlat fără probleme prima parte a jocului, reușind chiar să înscrie de două ori. Norbert Pinter (27) a punctat primul prin deviarea mingiei șutate de Magyari, surprinzându-l astfel pe Dinu. Apoi, la scurt timp, Vișan a făcut henț în propriul careu, iar Szilard Magyari (32) a finalizat cu sânge rece, aproape de vinclul din dreapta.

În partea secundă, jucătorii lui Valentin Suciu au fost de nerecunoscut. Gorjenii au preluat controlul ușor-ușor și au reușit să reintre în meci după reușita lui Patrick Popescu (60), care a primit o pasă ideală pe culoar de la Lu Yuefeng și a scăpat singur cu Ljuljanovic. Nici măcar eliminarea lui Lu Yuefeng (64), pentru cumul de cartonașe galbene, nu a schimbat raportul de forțe pe teren, iar Alexandru Trancă (73) a finalizat din 7 metri o minge șutată de Paul Chiș. În minutele de final, ciucanii au încercat în zadar să reintre în avantaj, neputând să pună în pericol poarta lui Dinu, astfel că s-a terminat 2-2.

Adrian Bogoi: „A fost un meci extrem de disputat”

Cu egalul obținut cu Csikszereda, Pandurii a acumulat 6 puncte în acest sezon de Liga 2, a depășit-o la golaveraj pe Daco-Getica și a urcat o poziție, pe 18, antepenultima, tot retrogradabilă.

La finalul jocului de la Miercurea Ciuc, antrenorul Adrian Bogoi a apreciat a doua repriză făcută de elevii săi. „A fost un meci extrem de disputat. Au avut adversarii noștri 2-0 la pauză, am făcut și câteva greșeli în prima repriză. Nu am arătat foarte bine. În schimb, în a doua repriză am jucat senzațional, zic eu. Am reușit să egalăm. Din păcate, un jucător al nostru a fost eliminat și a trebuit să conservăm rezultatul. Sunt mulțumit de rezultat și de a doua repriză”, a spus Bogoi. 

Întrebat la conferința de presă cât de mulțumit este de parcursul echipei în acest sezon, antrenorul formației gorjene a enumerat toate problemele pe care le întâmpină clubul său.

„Sunt câteva probleme la noi pe care trebuie să le rezolvăm în perioada imediat următoare. Am început mai greu, pentru că lotul nostru a fost total schimbat, sunt mulți jucători tineri și avem media de vârstă undeva la 20 de ani. Mulți jucători au venit chiar după ce a început campionatul. Dar, chiar în acest sezon, am făcut partide destul de bune, am câștigat la Metaloglobus. Chiar și în meciurile în care am pierdut, am pierdut după meciuri echilibrate. Și astăzi am jucat și am crezut în șansa noastră și așa o să se întâmple și în viitorul apropiat. Sperăm ca și la nivel conducerii și la nivel financiar să se rezolve cât mai repede, pentru că am fost singuri până în momentul de față și toată lumea așteaptă să se întâmple ceva la club, să pornim și noi de la zero. Transferuri nu facem cel puțin până în iarnă și vom continua cu același lot tânăr de jucători și încercăm să găsim soluții mereu”, a spus Adrian Bogoi.

În etapa următoare, miercuri, Pandurii joacă pe teren propriu, de la ora 15:00, cu Ripensia (locul 16, 12 puncte).

Foto: Pál Zoltán / FK Csíkszereda

Marius ANGHEL 14 Oct. 2019, 16:21 Campionat
Pe aceeași temă