Sportul Vișina, duel cu lanterna roșie

07 Oct. 2011, 11:31 Stiri
Sportul Vișina,** duel cu lanterna roșie

Sportul Vișina are o bună oportunitate de a-și trece în cont un rezultat pozitiv, după eșecul la scor de neprezentare înregistrat etapa trecută cu Minerul Motru. Astăzi, gruparea aflată sub comanda lui Marius Stoica întâlnește, în deplasare, codașa seriei, Atletic Bradu.

După ce în etapa precedentă a pierdut la scor confruntarea de pe teren propriu cu Minerul Motru, Sportul Vișina are nevoie, astăzi, de o victorie. Gruparea din sudul județului Olt întâlnește, în deplasare, ultima clasată, formația Atletic Bradu. Misiunea jucătorilor aflați sub comanda lui Marius Stoica pare facilă, însă oficialii echipei susțin că disputa va fi tratată cu multă seriozitate, adversarul accesibil nefiind subestimat.

„Trebuie luați în seamă”

Directorul sportiv al celor de la Sportul Vișina, Adrian Rafailă, consideră că adversarul trebuie tratat cu seriozitate, pentru ca echipa să nu aibă parte de o surpriză neplăcută.

Trebuie luați în seamă, nu contează ce au făcut înainte, că sunt pe ultimul loc, că au patru puncte acumulate. Noi trebuie să fim serioși, pentru că dacă nu-i luăm în seamă riscăm să pățim ceea ce s-a întâmplat în partidele precedente. Cu Metaloglobus am dominat prima repriză, dar am pierdut, Minerul Motru a fost o echipă bună, cred că au fost peste noi. Acum trebuie să jucăm cu atenție pentru a obține victoria”, a declarat oficialul celor de la Sportul Vișina Nouă.

Infirmeria plină

Probleme mari de lot în tabăra celor de la Sportul Vișina. „Principalul” Marius Stoica nu va putea conta pe serviciile unor jucători importanți. Matei va sta o bună perioadă departe de teren, acesta având piciorul în ghips, Mihalache, Butoi, Avramescu și Grigorie acuză diferite probleme medicale.

„Avem probleme destul de mari, pe lângă cei cinci, mai dau și alții semne de oboseală. Sperăm să nu mai apară probleme grave”
, a precizat directorul sportiv al celor de la Sportul Vișina, Adrian Rafailă.

Meciul se va disputa pe stadionul din localitatea Bradu, cu începere de la ora 15.00. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din București, condusă la centru de Iulian Dima, ajutat la cele două tușe de Nicolae Harbuzariu și Dan Niculescu. Observatorii partidei sunt Vasile Florea și Ispas Cojocaru.

sursa: Gazeta Nouă

07 Oct. 2011, 11:31 Stiri
Pe aceeași temă