Sportul, victorie cu „pompierii”

05 Sep. 2011, 12:53 Stiri
Sportul,** victorie cu „pompierii

Gruparea din sudul județului Olt, Sportul Vișina Nouă, și-a adjudecat cele trei puncte puse în joc, pe teren propriu în confruntarea în care a primit vizita formației Prometeu Craiova. Elevii pregătiți de Marius Stoica au deschis scorul înainte de fluierul de final al primei reprize, din penalty, transformat cu siguranță de Priescu. Avantajul pe tabela de marcaj a fost majorat în minutul 75, Ciocioană stabilind astfel rezultatul final.

„Sunt mulțumit de prestația echipei”

Antrenorul grupării Sportul Vișina, Marius Stoica, s-a arătat mulțumit nu doar de rezultat, cât și de joc. După victoria obținută în campionat, oficialii echipei se gândesc deja la meciul de Cupă cu Alro Slatina.

„Sunt mulțumit de jocul echipei, felicit jucătorii pentru că au luat opțiunea rezultatului, iar cele trei puncte au rămas în contul nostru. Pregătim meciul de Cupă, vom încerca să jucăm, să ne ridicăm la nivelul celor de la Alro. Important este că o echipă din județ va merge mai departe. Noi ne dorim să ne calificăm, ar fi un lucru frumos pentru noi ca și club să putem să aducem o echipă de Liga I la Vișina”
, a declarat Stoica.

Sportul Vișina:
Dragu, Dinu, David, Radu, Mihai Daniel, Aria, Militaru, Ivan, Stănescu, Turcin, Chelan. Au mai evoluat: Grigore, Ciocioană, Priescu și Butoi.

sursa: Gazeta Nouă

05 Sep. 2011, 12:53 Stiri
Pe aceeași temă