„Sperietoarea” lui FC Zalău vine la poalele Meseșului

19 Apr. 2012, 23:28 Stiri

Când vine vorba de cele două orașe, Dej și Zalău există o oarecare rivalitate sportivă atât la fotbal, cât și la volei. La „sportul rege” cele două formații, echipa Zalăului sub denumirea de Armătura, s-au întâlnit în dese rânduri și în Liga a II-a, cu ani în urmă, confruntările fiind de-a dreptul electrizante.

De ceva timp, ambele combatante se află în Liga a III-a, unde nu prea au rupt gura târgului. Cu toate acestea, în meciurile directe ambele formații au oferit un spectacol sportiv, în care s-au marcat goluri multe, iar victoriile au cam fost împărțite. La Dej, în aproape toate partidele, Unirea a intrat în posesia celor trei puncte, iar la Zalău de două sezoane, „alb – albaștrii” sunt cei care ies învingători. Sperăm să fie așa și în partida de vineri, iar zălăuanii să contabilizeze a treia victorie consecutivă. Mai ales că, Gigi Gorga și compania au de luat o revanșă după partida pierdută la limită în toamnă pe terenul grupării de la malul Someșului. Însă trebuie precizat că, meciul respectiv a născut multe suspiciuni pe seama arbitrajului, care a fost unul pro Unirea.

Dejenii conduși de pe banca tehnică de fostul tehnician al Silvaniei, Mircea Bolba se află pe locul 12 cu 26 de puncte acumulate, în timp ce FC Zalău ocupă locul 9 cu 30 de puncte. Să mai spunem că, în lotul Unirii se află și Alin Budean fost jucător a lui FC Zalău, care în vară a ales să se despartă de „alb -albaștrii” pentru a evolua din nou la Unirea. Pentru meciul de vineri, tehnicianul Marius Pașca nu-l va putea folosi pe căpitanul Cosmin Sabou, care are de ispășit o etapă de suspendare după cartonașul galben primit la Ungheni.

Sursa: Sportul Sălăjean

19 Apr. 2012, 23:28 Stiri
Pe aceeași temă