„Sper să recuperăm punctele, să ne menținem acolo sus”

15 Sep. 2011, 10:45 Stiri
„Sper să recuperăm punctele,** să ne menținem acolo sus

Instalat în urmă cu două zile pe banca tehnică a celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie are misiunea de a duce gruparea din „Parc” în eșalonul secund. „Principalul” este de părere că are la dispoziție un lot valoros, care poate obține promovarea, chiar dacă începutul de sezon a fost modest.

Noul antrenor al celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie, are o părere bună despre potențialul jucătorilor, după primele ședințe de pregătire susținute. Având obiectiv promovarea în Liga a II-a, tehnicianul este de părere că diferența față de primele clasate poate fi recuperată.

„Știam că există un lot valoros, a fost un început nefast, îmi pare rău pentru că eu eram prieten cu Laurențiu Urâtu, dar asta este soarta noastră, a antrenorilor, suntem legați de rezultate. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, am mai lucrat cu ei, au experiență, sperăm să punem lucrurile la punct și să avem rezultate. Seria este echilibrată, obiectivul este promovarea, trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas, să ne putem bate acolo. Vom vedea ce va fi până la sfârșit. Sunt 6 puncte de recuperat, campionatul este lung și echipele din față se vor încurca. Eu i-am găsit aici pe Frăsineanu și Răceanu, îi cunosc, voi vedea în ce măsură mă pot ajuta, deocamdată nu am discutat cu domnul Veselin despre antrenorii secunzi. Sper să ajungem acolo sus și să ne menținem. Băieții sunt un pic cu moralul la pământ după înfrângerea aceasta cu 3-0, însă au spus că nu au jucat rău, iar rezultatul este nedrept. Eu sper ca cei cu experiență să reușească să-i mobilizeze pe cei tineri”, a declarat Eftimie.

„Avem nevoie de victorie cu Motru”

Iordan Eftimie va debuta pe banca celor de la FC Caracal în confruntarea cu Minerul Motru, ce se va disputa vineri, în fața propriilor suporteri.

„Meciul cu Motru va fi un joc greu, i-am văzut în prima etapă, nici ei nu stau bine în clasament, dar jucând acasă cred că avem un avantaj. Avem nevoie de o victorie care să dea încredere jucătorilor”, a mai precizat antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

Acesta a mai antrenat în urmă cu câteva sezoane FC Caracal, dar și formațiile slătinene Oltul și Alro.

sursa: Gazeta Nouă

15 Sep. 2011, 10:45 Stiri
Pe aceeași temă