„Sper ca la final să sărbătorim menținerea în Liga a III-a”

13 Mar. 2012, 16:53 Stiri

Una dintre achizițiile de marcă ale celor de la CS Vladimirescu este Alin Mihai, împrumutat pentru retur de la divizionara secundă FC Olt. Atacantul arădean a fost dorit în iarnă și de UTA, dar până la urmă a ales să joace în liga a treia: „Am ales să vin la Vladimirescu datorită oamenilor de aici, dar și pentru că îi cunoșteam pe majoritatea dintre jucători, cu care am mai fost coleg. Am mai optat pentru acest împrumut și din cauza unor probleme personale, fiind foarte aproape de casă. Nu mai știu de doi ani aproape nimic de fotbalul arădean, dar mă bucur că m-am întors, este o experiență în plus pentru mine”, ne-a declarat Alin Mihai.

Atacantul celor din Vladimirescu este optimist în privința obiectivului din acest sezon, evitarea retrogradării și crede într-un debut de retur pozitiv, la Beiuș:

„Ca orice arădean, îmi doresc să ajung la UTA”

„Am găsit un club organizat, sunt jucători valoroși, rămâne să și demonstrăm că formăm o echipă bună. Punctele sunt puține, programul debutului de retur este greu, dar am încredere că ne putem salva. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, important este să câștige echipa, nu contează cine marchează. Eu zic că nu pierdem în prima etapă a returului la Beiuș, ne-ar conveni și un egal, mai ales că avem obiective diametral opuse, iar la final sper să putem sărbători rămânerea în Liga a III-a. M-aș bucura să rămân la Vladimirescu și sezonul viitor, dar nu depinde de mine, aparțin de FC Olt, care îmi va dirija traseul din vară”, mai spune Alin Mihai, care nu vrea să comenteze prea mult pe marginea interesului UTA-ei pentru el: „Într-adevăr, UTA s-a interesat de mine, dar nu vreau să comentez mai mult. Sigur că îmi doresc, ca orice fotbalist arădean, să ajung la echipa fanion, dar asta nu depinde doar de mine, vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Personal, îmi propun să fiu sănătos, pentru că asta este cel mai important și să îmi fac treaba cât mai bine la echipa unde joc.”

CS Vladimirescu, care ocupă locul 14 în serie, cu 13 puncte adunate, debutează în retur pe terenul celei de a doua clasate în seria a 5-a, Bihorul Beiuș. Meciul este programat vineri de la ora 15.

Sursa: Sport Arad

13 Mar. 2012, 16:53 Stiri
Pe aceeași temă