Alin Mihai continuă la Pâncota, Gîlcă a reînceput pregătirile

Deși a ratat tot sezonul de primăvară din cauza unei rupturi fibrilare la genunchiul piciorului drept, Alin Mihai a rămas golgheterul Șoimilor Pâncota în primul sezon de Liga a 2-a din istoria clubului. Accidentat în luna februarie într-un amical cu Millenium Giarmata, atacantul de 30 s-a operat la Timișoara pe 10 martie, iar câteva zile mai târziu a demarat fizioterapia.

Totul a decurs normal, astfel că fotbalistul intră în curând în etapa reacomodării cu efortul. „De luni într-o săptămână încep alergările ușoare. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, căci nu am mai avut parte de o accidentare atât de gravă în toată cariera mea. Eram obișnuit să fac mișcare în fiecare zi, nu am știut până acum cum e să stai pe margine”, a mărturisit Mihai.

Acesta a avut o scurtă discuție cu președintele „alb-negrilor”, Pavel Piroș, la finalul căreia și-a dat acordul verbal să continue la Pâncota. „Nu am semnat contractul, dar mi-am dat cuvântul, iar pentru mine așa rămâne. Nu am vorbit despre perioada înțelegerii, deocamdată mă gândesc cum aș putea să revin pe teren mai repede, să-mi ajut colegii încă din startul sezonului. Dacă totul decurge normal, sper ca la finalul lunii septembrie să fiu pe gazon, în stare să pot evolua într-un meci oficial”, a adăugat experimentatul „vârf”.

Gîlcă va fi chemat la discuții

Altfel, Ionuț Popa se află în plin proces triere a jucătorilor (în special dintre cei tineri) pentru sezonul următor. Pentru a-și face o părere cât mai corectă, „Mister” a câștigat trei zile anticipând reunirea lotului, la comanda sa aflându-se și o parte dintre fotbaliștii din vechiul lot doriți în continuare în „alb-negru”.

Dacă miercuri, Cuedan, Dubeștean și Dan au fost cei care s-au angrenat în „miuță” alături de cei sosiți în probe, la antrenamentul de joi dimineață a luat parte și Florin Gîlcă. Fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști în ultimele etape ale play-out-ului, mijlocașul de bandă va fi chemat la discuții pentru reînnoirea contractului cu divizionara secundă.

Tot joi a revenit din Senegal și Issa, așa că vineri, cu ocazia ultimului antrenament al săptămânii, și mijlocașul de culoare e așteptat în iarbă. Un lot ceva mai aproape de adevăr al formației din Podgorie ar trebui să vedem luni, când și Irimia, Rusu, Traore, Polgar sau Mitu ar trebui să-și reia pregătirile.

Totodată, președintele Pavel Piroș este pe cale să finalizeze discuțiile cu câțiva fotbaliști importanți la nivel de Liga a 2-a.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă