Someșul Cărășeu, în colaps?

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:28 Stiri
Someșul Cărășeu,** în colaps?

După ce doi ani la rând a câștigat campionatul Ligii a IV-a și a reprezentat județul la barajul de promovare în Liga a III-a, acum Someșul Cărășeu traversează o perioadă nefastă. Antrenorul Zoltan Ritli și-a încheiat conturile cu echipa campioană, iar acum se află în discuții cu o altă formație din eșalonul al patrulea sătmărean, Victoria Apa.

Asta înseamnă că echipa din Cărășeu nu se va mai baza pe jucătorii crescuți și formați de Ritli ci va merge mai departe doar cu localnici. Se știe faptul că și în sezonul trecut, câțiva juniori ai fostului portar de la Steaua au fost împrumutați la Apa, de aceea discuțiile dintre cele două părți ar putea avea ca finalitate o echipă care se va lupta pentru locul 1 din sezonul care va începe pe 11 august.

Unii jucători ai Cărășeului, Bozso, Maxim sau Merce au evoluat vineri pentru Talna Orașu Nou în amicalul cu Csenger, dar de la primul dintre ei am aflat că urmează să evolueze de la toamnă în Liga a IV-a, dar din Ungaria.

Referitor la Adrian Sabou, cel care s-a accidentat urât la meciul de baraj cu echipa din Jucu, suferind o dublă fractură de tibie și peroneu, lucrurile merg spre bine, echipa clujeană, alături de Zoli Ritli au plătit cheltuielile care au implicat operația și tijele aferente, iar conducerea echipei din Jucu a promis că va suporta cheltuielile de recuperare ale jucătorului.

S-ar putea ca această istorie glorioasă a Someșului din Cărășeu să fie una scurtă, deși s-a înscris în noua ediție de campionat participarea ei stă sub semnul întrebării.

Sursa: Gazeta Nord-Vest

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:28 Stiri
Pe aceeași temă