Șoimii fac upgrade pentru Liga a 2-a: „Lucrăm pe toate fronturile”

Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 15:59 Stiri

Orașul Pâncota trăiește cea mai frumoasă vară din istoria fotbalistică: anotimpul fierbinte a venit în Podgorie cu promovarea în eșalonul al doilea, dar și cu urcarea echipei „satelit” în Liga a V-a.

Imediat ce s-a încheiat campionatul diviziei a treia, conducerea alb-negrilor a trecut la treabă, pregătind baza sportivă pentru Liga a 2-a.

Președintele Pavel Piroș a vorbit despre noua față a arenei pâncotane, planurile fiind deja schițate. „Lucrăm efectiv pe toate fronturile să punem la punct detaliile pentru omologare, sunt foarte multe cerințe. Încep lucrări la tribune, urmează o tribună VIP suprapusă peste cea actuală, locuri speciale pentru transmisii TV și radio, vom amenaja camere antidoping, cabinete medicale, toalete inclusiv pentru persoane cu dizabilități, exact cum cere FRF. Adăugăm încă 500 de locuri pe scaune, vom avea, în total, cam 1,200. De asemenea, luni dimineață începem montarea instalației automate de irigare, am achiziționat-o deja, și am gândit un plan pentru parcările din jurul stadionului. În plus, cum se știe, avem și vecini cultivatori de legume, îi vom proteja montând un gard de 4 metri”, a explicat președintele Șoimilor, adăugând că la meciurile din liga secundă se va percepe bilet de intrare, cifrat la suma modică de 5 lei. Vor fi și abonamente la meciurile Șoimilor, începând de la 200 de lei.

Se pregătesc primele mișcări de trupe din efectivul Șoimilor

Partea de infrastuctură e dublată de campania de transferuri la Pâncota. În prima parte a săptămânii viitoare, conducerea Șoimilor ar putea anunța numele jucătorilor încadrați în rubrica despărțirilor și e posibil să fie făcute publice și primele întăriri.

„Unii ne părăsesc, ne pare rău, nu din răutate, ranchiună sau alte motive, dar nu fac față la liga a doua. În orice caz, le mulțumim pentru efortul depus, pentru contribuția avută la promovară și le dorim succes la echipele la care vor juca în viitor. Cert e că 90 la sută din jucători vor să rămână la Pâncota, înseamnă că au stabilitatea, liniștea și plăcerea de a juca. În ceea ce privește nou-veniții, avem în vedere jucători cu experiență la acest nivel”, a mărturisit Piroș.

Cantonament în Ungaria

Alb-negrii din Pâncota și-au schițat și programul de pregătire estivală, perfectând un stagiu de pregătire centralizată. După reunirea lotului, programată între sfârșit de iunie și început de iulie, trupa Șoimilor merge pentru opt zile în Ungaria, la Gyula, acolo unde beneficiază de baza sportivă a Academiei de Fotbal locale, dar și de condiții excelente de refacere. Și tot referitor la procesul de pregătire, Pavel Piroș a dezvăluit că se prepară amenajarea unei noi arene la Măderat.

„Acolo ne vom pregăti, ca să protejăm terenul pentru începutul de campionat, și tot acolo va juca și echipa a doua, pe care doresc s-o felicit pentru promovarea în Liga a V-a. Se face treabă bună și se întâmplă lucruri frumoase pentru un club dintr-un orășel așa micuț”, a punctat conducătorul nou-promovatei arădene.

În altă ordine de idei, Pâncota a comandat încă trei rânduri de echipament pentru liga secundă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 15:59 Stiri
Pe aceeași temă