Situație extrem de dificilă la Motru. Minerul a trimis în poartă la ultimul meci un fundaș. Titularul a plecat la muncă în Spania

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 14:30 Stiri
Situație extrem de dificilă la Motru.** Minerul a trimis în poartă la ultimul meci un fundaș. Titularul a plecat la muncă în Spania

Situația echipei Minerul Motru este disperată după ce Complexul Energetic Oltenia și-a retras sprijinul financiar. Gorjenii pierd pe bandă rulantă meciurile din campionat, asta dacă le dispută, fiindcă la Deva, în intermediara de săptămâna trecută, nici nu s-a prezentat.

În partida de vineri de la Ișalnița, cu ACSO Filiași, pierdută cu 3-0, Minerul Motru l-a avut în poartă pe fundașul dreapta, Alexandru Iancu, deoarece titularul E. Șerban a plecat la muncă în Spania, iar portarul de rezervă, Gorun, este accidentat. Iancu nu s-a descurcat foarte rău, el neavând vreo vină la golurile gazdelor.

După 24 de etape desfășurate, Minerul Motru ocupă penultima poziție, a 14-a, în clasamentul Seriei a IV-a a Ligii a 3-a, cu 18 puncte, iar în runda viitoare joacă pe teren propriu cu CS U II Craiova, echipa de pe locul 12, cu 21 de puncte.

Minerul, formație care în sezonul 2013-2014 evolua în Liga 2, încearcă din răsputeri să ducă la final acest campionat din care mai are de disputat cinci meciuri.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 14:30 Stiri
Pe aceeași temă