Sinescu, la primul antrenament cu SCM Argeș Pitești!

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 18:30 Stiri

Jucătorii de la SCM Argeș Pitești au efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Valentin Sinescu. Noul antrenor al grupării Trivale afirmă că a venit la Pitești pentru a promova cu echipa primăriei în eșalonul secund.

„Sper să fie un început de bun augur, dar să știți că va fi un drum dificil. Nu putem să nu vorbim realist, este totuși un proiect la început, cu o derulare puțin aparte, dar va trebui să trecem peste obstacolele care vor apărea pentru că vor fi destule. Eu eram într-o locație unde aveam o situație să spun călduță, dar fără perspectivă, fără un nivel de aspirație care să îmi satisfacă mie doleanțele profesionale și, atunci, după discuțiile avute cu oamenii de aici, am fost convins să dau curs ofertei care mă onorează, dar, în același timp, mă și împovărează pentru că este o responsabilitate uriașă. Am trăit multe situații și mă tem că un eventual eșec ar genera un recul aici care să videze spațiul piteștean de fotbal superior timp de mulți ani de acum încolo. Cred că este un moment foarte important și trebuie să cumpănim bine fiecare pas pentru a nu face greșeli ireparabile.”, a declarat Valentin Sinescu.

Valentin Sinescu susține că echipa mai are nevoie de câteva întăriri și că lupta la promovare se va da cu Fortuna și Chindia Târgoviște. „Eu am văzut echipa în patru jocuri, mi-am format de atunci o opinie, însă fără să știu că o să lucrez aici. Ca o sinteză, consider că am nevoie de un fundaș central și un mijlocaș, însă la vârstă propice pentru performanță, jucători care să aibă o experiență cel puțin la nivel de ligă secundă și cu o continuitate de activitate. Trebuie să prefigurăm și perspectiva fericită a unei eventuale promovări. Atunci un transfer de 3,4 jucători ar fi suficient deoarece grupul ar fi deja constituit iar eu mizez foarte mult pe ceea ce înseamnă omogenitate.”

Lotul prezent la reunire: Andrei Vlăsceanu, Bogdan Stancu, Mihai Stancu, Marius Albu, Andrei David, Adrian Naciu, Mădălin Delcea, Ilie Baicu, Octavian Ionescu, Cosmin Călin, Adrian Dulcea, Iulian Tameș, Andrei Nilă, Andrei Drăgan, Ionuț Enache, Andrei Bărbulescu, Claudiu Avramescu, Bogdan Geantă și Marian Miulescu.

Din lot nu va mai face parte Bucuroia, Roșca (contracte expirate), Botea, Diță și Mușat.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 18:30 Stiri
Pe aceeași temă