Și-au luat tir ca să bată Steaua în Cupă!

15 May. 2012, 12:08 Stiri
Și-au luat tir ca să bată Steaua în Cupă!

Scăpați de grijile retrogradării, „virușii” din Cluj visează la o nouă întâlnire cu Steaua sau Dinamo în Cupă, în sezonul viitor. Pentru asta au făcut un transfer de marcă: un tir branduit! Dacă unele echipe își cumpără autocar pentru a asigura condiții excelente de deplasare la meciuri, Sănătatea Cluj și-a tras tir. Nu, nu e de glumă. Șeful „virușilor”, Aurelian Ghișa, patronul-jucător, și-a branduit un tir pentru a face mai cunoscut numele echipei.

„Ne pregătim de un nou sezon de Cupa României, pentru că de salvat de retrogradare, ne-am salvat! Am zis că dacă tot avem un tir la firmă care Europa, nu ar fi rău să-l branduim cu numele echipei. Așa, în sezonul viitor de cupă, poate vom fi mai cunoscuți în țară și peste hotare. Vrem să jucăm iarăși în Cupa României cu un nume mare de Liga I, gen Steaua, Dinamo sau CFR! Dacă vom ajunge iarăși în această ipostază, cine știe, poate o să duc jucătorii la meci cu tirul. Așa, ca la echipele mari după ce iau un titlu și-l sărbătoresc cu suporterii”, speră Ghișa.

Înainte de etapa a 27-a, Sănătatea Cluj e pe 10 în C6 cu 33 de puncte, dar visează să reediteze parcursul din Cupa României din acest sezon și sezonul viitor. „Virușii” de la Cluj au jucat anul acesta în 16-imi cu Steaua, la Buzău (0-4).

15 May. 2012, 12:08 Stiri
Pe aceeași temă