Seso, două jocuri, două victorii

29 Jul. 2012, 13:51 Stiri
Seso,** două jocuri, două victorii

Seso și FC Cisnădie au susținut sâmbătă, la matineu, pe terenul stadionului din Câmpia Turzii un amical ce s-a încheiat cu victoria gazdelor la limită, scor 1-0. Era de așteptat să fie o partidă echilibrată, fapt care a fost confirmat la finalul jocului.

În prima parte, jocul a avut o desfășurare mai mult între cele două suprafețe de pedeapsă, unde fiecare dintre cele două combatante a vrut să o anihileze pe cealaltă. Ocaziile de gol au apărut după jumătatea primei reprize, când elevii lui Vali Șandru, au ratat prin Victor Moțet, Adrian Fertea și Sergiu Mărginean. De cealaltă parte cei care prin ratările lor l-au adus în culmea disperării, au fost Gego și Piko.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Adrian Fertea în minutul 45, în urma unui penalty obținut tot de el. Acesta a pătruns în suprafața de pedeapsă, a fost faultat de portarul Istrate, centralul întâlnirii a acordat penalty, executant a fost Fertea, dar portarul ghicește colțul și respinge până la același Fertea, care de această dată nu mai greșește ținta. Partea secundă a jocului a fost una a schimbărilor, în care cei doi tehnicieni, au testat loturile avute la dispoziție, fără ca tabela de marcaj să mai sufere modificări.

Tehnicienii celor două echipe au programat acest joc, în vederea testării potențialului loturilor pentru jocurile, care urmează să le dispute în cel de-al doilea tur al Cupei României. La data de 1 august de la ora 17.30, Seso Câmpia Turzii, va întâlni Flacăra Halmășd, campioana județului Sălaj, pe terenul acesteia. Trupa lui Ioan Tătăran se va deplasa la conjudețeana Sevișul Șelimbăr, campioana ligii a IV-a din județul Sibiu.

FC Seso Câmpia Turzii – FC Cisnădie 1 – 0 (1- 0)
Adrian Fertea (45)

FC Seso: B. Fărcaș – L. Kelemen, Șt. Popa, I. Moldovan, A. Costea. V. Mocanu, Sorcoiu, B. Costea, Moțet, Sg, Mărginean, Ad. Fertea
În repriza secundă au mai evoluat: Sebestyen – Tornyai, Tarcea, Ricean, Nădășan, Ciungan, Czuli. Antrenor: Valentin Șandru.

FC Cisnădie: Istrate – Budăcan, Sandei, Pripu, Fl. Pop, Săuca, Piko, Rădoi, danciu, Gego, Munteanu. Au mai jucat: Burdun, Scărlătescu, Homei, Homneac, Pușcă, Băltățeanu, Pitescu. Antrenor: Ioan Tătăran.

Articol scris de Ioan ARION

29 Jul. 2012, 13:51 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă