Marius Pașca, aproape de rivala Zalăului

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 13:17 Stiri
Marius Pașca,** aproape de rivala Zalăului

Cei aproape 8 ani petrecuți la FC Zalău, l-au făcut cunoscut pe Marius Pașca, cel puțin la nivelul Ligii a III-a. Chiar dacă și-a încheiat contractul cu gruparea zălăuană, iar președintele Ioan Morar nu a dorit prelungirea, antrenorul zălăuan are mari șanse să continue să antreneze tot la nivelul Ligii a III-a. Pașca ar putea fi adversarul Zalăului din sezonul următor, oficialii echipei Seso Câmpia Turzii contactându-l pentru o eventuală colaborare. Deocamdată totul este la stadiul de discuții, iar Pașca urmează să analizeze bine oferta.  

Momentan, Seso este antrenată de Cosmin Văsâie, fost jucător la UTA Arad, însă îi expiră contractul în luna august și, din spusele oficialilor de la Câmpia Turzii, acesta nu dorește prelungirea. În aceste condiții, cei de la Seso au început căutarea unui nou antrenor, iar pe listă se află și Marius Pașca.

„Actualul antrenor și-a exprimat dorința să plece și am fost nevoiți să căutăm un alt antrenor. Avem în vedere mai mulți tehnicieni, iar discuții am purtat și cu Marius Pașca. Deocamdată nu este nimic cert și discuțiile sunt în toi”, ne-a declarat directorul executiv de la Seso, Mircea Morar.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 13:17 Stiri
Pe aceeași temă